Mexiko mot Wales den 29/5 2018

Vi ska titta på tisdagen den 29/5 2018 och se om vi hittar några intressanta spel. Vi fortsätter med vänskapsmatcher och uppvärmning inför VM 2018. Mexiko ska spela mot Wales i en vänskapslandskamp. Vi har ett bettingtips som baseras på att ett av lagen är både bättre och mer motiverade till att vinna. Matchen drar igång klockan 03:00 i natt eftersom den spelas på neutral plan i Pasadena (Los Angeles).

Oddsjämförelse inför Mexiko mot Wales

 • Mexiko (1) – 1.58
 • Oavgjort (X) – 3.70
 • Wales (2) – 6.15

Mexiko är den stora favoriter här, det är det inget snack om. Man har inte bara ett bättre lag, utan även mer motivation till att vinna matchen. Vi ser värde i att spela ettan här och ni kan hitta en mer utförlig förklaring om ni läser vidare.

 • Bettingtips: Mexiko vinner matchen till 1.58 i odds.
 • Spelstopp: 03:00 den 29/5.

Mexiko hade inga problem med att ta sig till Fotbolls-VM 2018 men väl där så lär det bli lite tuffare. Nu gäller det att hitta sitt spel och få en stigande trend som kulminerar när VM drar igång. Mexiko är som ni säkert redan vet i samma grupp som Sverige i Fotbolls-VM. Därför blir det lite extra intressant för oss att se hur Mexiko spelar. Sen är det även Sydkorea och Tyskland i gruppen. Sveriges kanske viktigaste match blir just den mot Mexiko där man kan ta tre poäng.

Mexiko har ett starkt lag som kan vara lite av underdogs i VM. Det är inte många spelbolag som tror att Mexiko tar sig vidare till slutspelet i alla fall. Sverige bör kunna knipa andraplatsen men Sydkorea ska inte underskattas. Mot Wales så är det en helt annan femma och då är Mexiko favoriter.

Wales tog sig aldrig till VM 2018 men det var väldigt nära. Förlusten mot Irland i den sista matchen var det som avgjorde. Därför har Wales nog inte riktigt samma motivation som Mexiko har i denna vänskapsmatch. Mexiko vill hittar sitt spel och toppa formen inför VM medan Wales bara spelar av en match innan sommaren.

Wales har ett bra försvar

Man kan väl summera Wales med att man har ett bra försvarsspel och har bara släppt in sex mål på tio kvalmatcher. Ryan Giggs är den nya förbundskaptenen och han har tagit in en del nya yngre spelare. Det är för tidigt att säga hur han har lyckats men det kan nog bli bra till sist.

Wales har en riktigt bra spelare som har varit i fokus den senaste tiden och det är Gareth Bale. Han avgjorde Champions League finalen med en otrolig cykelspark. Tyvärr så kommer Gareth Bale inte att spela mot Mexiko och man hade nog behövt honom. Sen saknas det flera andra viktiga spelare som Hal Robson, James Chester och Neil Taylor. Det blir med andra ord ett avsågat Wales som vi kommer att få se i natt.

Frågan är vad de ska göra utan Bale i fronten? Laget är defensivt inriktat och har ingen riktig udd framåt. Kombinerar man det med att motivationen troligen är ganska låg så här inför sommaruppehållet så bör Mexiko kunna vinna matchen.

Mexiko är det bättre laget

Vi tror på Mexiko och här bör man kunna ta en seger och stärka sitt självförtroende. Vårt speltips blir att Mexiko vinner matchen till 1.58 i odds hos Betsson. Här ska man vara försiktig med att använda asian handicap eftersom Wales har ett så pass bra försvarsspel. Det bör bli ganska få mål i denna match och att Mexiko vinner med 1-0 eller 2-0 känns rimligt.

Mexiko har det bättre laget om man ser till helheten. Det kommer att bli en bra test för Mexiko att försöka ta sig igenom Wales tunga försvar. Sverige har också ett bra försvarsspel så det är nog många svenska spelare som studerar Mexiko ikväll. Vi kan förvänta oss att lagen byter en hel del spelare och roterar. Mexiko kommer att vilja spela med sitt bästa manskap för att kunna hitta formen nu innan VM. Wales kan däremot prova helt nya förmågor och experimentera vilt och det bör kunna gynna vårt speltips.

Troliga startelvor

 • Mexiko (4-3-3): Ochoa – Gallardo, Alanis, Ayala, Alvarez – Gutierrez, Molina, Herrera – Corona, Chicharito, Lozano

Matchinformation

 • Match: Mexiko mot Wales
 • Tävling: Vänskapsmatch
 • Plats: Pasadena, Los Angeles, USA
 • Tid: 29/5 2018 klockan 03:00
 • TV: N/A
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Mexiko vinner matchen till 1.58 i odds hos Betsson.

De flesta spelbolag erbjuder runt 1.60 i odds. Vi tycker att man minst ska få 1.58 om detta bettingtips ska vara intressant. Vi skulle bli mycket förvånade om Mexiko inte vinner denna match men det skulle så klart vara bra för Sverige inför VM. Vi är snart tillbaka med ett nytt speltips eftersom det är flera intressanta vänskapsmatcher denna tisdag.

Mexiko flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.