Mayweather mot McGregor – Speltips, odds och analys

Det är inte ofta som vi skriver om boxning men nu ska vi faktiskt göra det. Den 26 augusti 2017 så ska Floyd Mayweather Jr möta Conor McGregor och matchen startar 03:00 på natten så det blir till att gå upp tidigt eller lägga sig sent. Vi ska göra en analys inför matchen och sen har vi även ett speltips att dela med oss av.

 • Speltips: Floyd Mayweather vinner till 1.28 i odds hos Betsson.

Det kan vara den mest hypade matchen i boxning någonsin. Det hela kommer att ske på T-Mobile Arena i Las Vegas. Det är en helt nybyggd arena som ligger bakom kasinot New York New York. Floyd Mayweather är en ren boxare som aldrig har förlorat en match (49 raka vinster). Man kan inte vara mycket mer överlägsen än så. Connor McGregor är en betydligt yngre kampsportare som har mästarbältet i UFC fjädervikt och lättvikt. Connor McGregor som är en ren kampsportare ska försöka att besegra världens bästa boxare i just boxning. Det känns lite skrattretande men vi ska gå igenom deras olika förutsättningar.

Oddsjämförelse inför Mayweather mot McGregor

 • Floyd Mayweather (1) – 1.28
 • Oavgjort (X) – 40.00
 • Conor McGregor (2) – 4.25

Conor McGregor är alltid kaxig och nu innan matchen mot Mayweather så har han varit extra kaxig. Men ska sanningen fram så är detta ett rent spektakel. Boxning och MMA är två helt olika sporter och den största anledningen till denna match är pengar. Det är nästan en miljard på spel, så man kan förstå att de vill ha fighten.

Mayweather är en taktisk och defensiv boxare. Han förlitar sig på timing och kraft. Nu kommer dessa herrar att ha boxningshandskar på sig och det är en stor nackdel för McGregor. McGregor har en otrolig kraft i UFC och har knockat många av sina motståndare. Där har man i stort sätt inga handskar alls. Nu kommer han att ha tjocka boxningshandskar på sig och det kommer att dämpa hans kraft.

Mayweather har kört över alla boxare han mött under hela sin karriär. Hans snabba fotarbete gör honom svår att träffa och han har en otrolig timing. En nackdel för McGregor är att han ofta har händerna nere i UFC för att förvirra sin motståndare. I boxning så är det en dödssynd och frågan är väl om han kommer att han händerna uppe hela tiden.

Vi har sett videon där McGregor sparrar mot Chris Van Heerden och det är imponerande men det känns som att Van Heerden är snäppet bättre. Det här var 2016 och en del kan så klart ha hänt sedan dess. En del boxare som sparrat mot McGregor har varit imponerade och gjort uttalande om det. Nu ska han möta världens bästa boxare och då räcker det inte att bara vara bra. Hade man istället låtit McGregor boxats mot någon lite längre ner i rankingen så hade det kunna bli riktigt jämt men det hade så klart inte genererat lika mycket pengar.

Floyd Mayweather har 49-0 i ryggen och han kommer garanterat inte vilja sluta med 49-1. Floyd kommer att göra allt för att nå magiska 50-0. För McGregor så är det ingen skam att förlora mot världens bästa boxare. Han får mycket pengar och kan pensionera sig om han vill eller fortsätta i UFC.

Snabbfakta

 • Mayweather är 40 år från USA och har 49-0 i matcher. Han har vunnit 26 matcher på KO.
 • McGregor är 28 år från Irland och har 21-3 i matcher (MMA). Han har vunnit 18 matcher på KO.
 • Mayweather och McGregor är ungefär lika långa, väger lika mycket men McGregor har lite längre räckvidd.

Speltips inför Floyd Mayweather mot Conor McGregor

Hur man än vänder och vrider på det så ser jag ingen chans för McGregor. Hade man gått efter UFC regler så hade det varit precis tvärtom och då hade McGregor vunnit enkelt. Mitt speltips blir att Mayweather vinner till 1.28 i odds. Det är inte ofta våra speltips involverar så låga odds men här känner vi att det finns ett värde med tanke på risken.

Vill man få upp oddset något så kan man öka risken något. Att Floyd Mayweather vinner genom KO, TKO eller diskvalifikation ger oss oddset 1.72. Om man tror att matchen går tiden ut och Mayweather vinner på domslut så ger det 3.50 i odds. Här blir det svårt eftersom det är så ovisst. McGregor är tuff och har aldrig blivit knockad. Han kan kanske klara sig genom alla ronderna och då är spelet på att Mayweather vinner på domslut intressant.

Det dyker hela tiden upp nya lite annorlunda spel inför denna match eftersom så många kommer att vilja spela på den. Man kan bland annat spela på om man tror någon i publiken tar sig in i ringen under matchen och det ger 26 gånger pengarna. Kommer boxarna INTE att omfamna varandra efter matchen ger hela 6 gånger pengarna. Kommer någon kasta in handduken till 15 i odds eller kanske så kommer någon boxare att bita sin motståndare (34 i odds).

Hur som helst så är detta en match man måste se. Det har potential att bli något utöver det normala. Jag kommer att sitta uppe 03:00 eftersom det måste ses live. Mitt speltips på att Mayweather vinner står jag fast vid men alla andra spel får man fundera lite på.

Höga odds på McGregor hos BetVictor

Om McGregor skulle vinna så erbjuder BetVictor ett odds på 101. Det är otroligt högt och det finns så klart en hake. Det gäller bara för nya spelare som registrerar sig och sätter in pengar. Sen får man maximalt satsa £1. Har man inte ett konto där så kan det vara lite intressant att riskera runt 10 kr för att vinna 1000 kr. Läs alla detaljer hos BetVictor innan du sätter igång.

Mayweather vs McGregor live stream

Betsafe kör en kampanj där man kan få tillgång till Viaplay och matchen. Istället för att betala 500 kr för att se matchen hos Viaplay så kan du sätta in 500 kronor hos Betsafe och få 1000 kronor att spela för samt tillgång till att livestreama matchen mellan Mayweather och McGregor den 26 augusti. Kampanjen gäller bara för nya spelare och du måste sätta in 500 kronor och sedan får du en unik kod som skickas till din e-post. Läs mer om kampanjen hos Betsafe.

Matchinformation

 • Match: Floyd Mayweather mot Conor McGregor
 • Tid: 26 augusti 2017 klockan 03:00
 • Plats: Las Vegas
 • TV: Viaplay PPV
 • Livestream: Viaplay PPV stream
 • Speltips: Floyd Mayweather vinner matchen till 1.28 i odds.
Mayweather McGregor

2 Kommentarer

 1. Jag hat väntat länge på denna match. Jag tror inte man ska räkna bort Mcgregor totalt. Om någon kan överraska så är det han. Jag vågar inte spela på matchen men jag ska se fen live. Något konstigt eller spektakulärt kommer att hända, var så säkra.

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.