Manchester United mot Young Boys den 27/11 2018

Vi tar och lämnar Black Friday bakom oss och blickar fram mot tisdagen den 27 november 2018. Då drar nämligen Champions League igång. Manchester United har en ganska enkel match mot Young Boys. Det ska som sagt inte vara några problem att vinna den matchen men vi tror på lite större siffror som även höjer oddset något. Matchen spelas på Old Trafford klockan 21:00 på tisdagskvällen.

Oddsjämförelse – Manchester United mot Young Boys

 • Manchester United (1) – 1.28
 • Oavgjort (X) – 6.40
 • Young Boys (2) – 12.00

United är så klart stora favoriter att vinna denna match och allt annat vore en sensation. Tyvärr är spelbolagen med på notorna och oddset på hemmasegern är för lågt för att vara intressant. Vi får gå lite djupare för att hitta ett intressant speltips.

Vi har skrivit en hel del negativt om Manchester United detta år men nu senast i Champions League mot Juventus på bortaplan så blev vi överraskade. United vann den matchen med 2-1 och nu ser det inte lika illa ut längre. Därefter så förlorade man med 3-1 mot Manchester City och spelade 0-0 mot Crystal Palace. Vi kan nog vara säkra på att United inte riktigt är sig själv och det är ett ojämnt lag som vi ser. Frågan är om man kanske kan lyfta sig lite extra i Champions League?

Även om United inte spelar på topp på tisdag så ska man enkelt kunna besegra Young Boys. Det första mötet mellan lagen vann Manchester United med 3-0 på bortaplan. Därför tror vi att det blir något liknande på hemmaplan. Målskillnaden kan komma att vara viktig och därför så lär man inte hålla igen.

Champions League – Grupp H

 1. Juventus – 9
 2. Man United – 7
 3. Valencia – 5
 4. Young Boys – 1

Som ni ser så är det jämnt i toppen av Grupp H. Alla lagen har spelat 4 matcher och Juventus behöver besegra Valencia om man ska behålla förstaplatsen. United leder med 2 poäng före Valencia och det gäller att hålla avståndet. En vinst för Juventus skulle garanterat att United får kvala som sämst. Om Juventus förlorar sig match så öppnar det upp gruppen och allt kan hända.

Allt bygger så klart på att United vinner mot Young Boys på tisdag. Det borde inte vara några problem men det såg oroväckande passivt ut mot Crystal Palace senast när lagen spelade 0-0. Det är en risk man får räkna med men United har presterat bättre i Champions League denna säsong. Det var ingen som hade räknat med att United skulle besegra Juventus på bortaplan.

Young Boys har ett svagt försvar

Även om Young Boys leder den Schweiziska ligan så kan man inte göra mycket mot större lag som Manchester United. Lagen spelar i två hela olika ligor och klasskillnaden är stor. I Champions League så har Young Boys inte alls lyckats bra och man har bara tagit ett poäng och samtidigt släppt in 10 mål.

Det som skiljer Young Boys och de andra lagen i gruppen är främst försvaret. Man har släppt in 3 mål mot alla 3 lagen i gruppen. Det håller inte om man ska kunna ta poäng. Samtidigt så har Manchester United börjat få fart på sitt målskytte. Det bäddar för en målrik match på tisdag.

Vårt speltips blir att Manchester United vinner matchen och att vi får se över 2,5 mål i matchen till 1.78 i odds. Det finns anledning för United att öka på målskillnaden och man vill nog inte göra hemmapubliken besviken. Det är dags att visa vad man går för och 3-0 eller 3-1 känns väl som rimliga slutresultat.

Tittar vi på statistiken så har nästan alla Young Boys matcher resulterat i 3 mål eller mer. Det beror mest på att man släpper in många mål och det passar oss bra. Manchester United har kanske inte gjort riktigt så många mål som vi trodde denna säsong men mot lite svagare lag som Young Boys så brukar det bli ett par stycken.

TV och live stream inför Manchester United mot Young Boys

Om du vill titta på matchen mellan Manchester United och Young Boys så sänds den på TV3 Sport med start klockan 21:00. Den går även att se via live stream hos Viaplay.se.

Matchinformation

 • Match: Manchester United mot Young Boys
 • Tävling: Champions League
 • Plats: Old Trafford
 • Tid: 27/11 2018 klockan 21:00
 • TV: TV3 Sport
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Manchester United vinner och det blir över 2,5 mål i matchen till 1.78 i odds.

Det var tisdagens speltips inför Champions League. Förutom denna match så spelar även Lyon mot Manchester City, Bayern Munchen mot Benfica, Roma mot Real Madrid och några till. Det kommer att bli en fullspäckad tisdagskväll så gör er redo i tv-soffan.

Old Trafford

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.