Manchester United mot Derby den 25/9 2018

På tisdag den 25/9 2018 så drar den Engelska ligacupen eller Carabao Cup igång igen och vi har en intressant match mellan Manchester United och Derby. Rent spontant så ska det väl vara en enkel seger för United men det kan bli en rysare. Även om denna cup inte står så högt i kurs så vill nog Derby tvåla till Manchester United här på bortaplan. Derby ligger en liga under United och ska på pappret inte ha en chans men när det är cupmatcher så kan allt hända. Matchen spelas på Old Trafford denna tisdag klockan 20:45.

Oddsjämförelse inför Manchester United mot Derby

  • Manchester United (1) – 1.22
  • Oavgjort (X) – 6.55
  • Derby (2) – 13.50

Manchester United är stora favoriter hos spelbolagen och storlagen brukar vara övervärderade hos spelbolagen. Här får vi nästan lust att spela på krysset men vi får göra lite mer research innan vi bestämmer oss.

Det är Jose Mourinho mot Frank Lampard och båda jobbade tillsammans under deras tid i Chelsea. Vi får se vem som som går vinnande ur det här men det kan nog bli en ganska jämn match. Derby är underdogs och har allt att vinna i detta möte. Det har varit lite oroligt och ostabilt i United den senaste tiden och därför är detta ingen självklar match.

Manchester United spelade bara 1-1 mot Wolverhampton på Old Trafford i lördags och det finns definitivt problem i laget. Innan dess så vann man mot Burnley och Watford på bortaplan och man hade även en förlust mot Tottenham med hela 3-0.

Tittar man på inbördes statistik så talar det så klart för United. Manchester United har vunnit fem av deras sex senaste möte med Derby. Det var mycket länge sedan United förlorade mot Derby och frågan är om det kommer att förändras denna tisdag. Det är möjligt att Jose Mourinho kommer att göra större förändringar i laget inför denna match och det är svårt att veta riktigt hur laget kommer att se ut. Det kan betyda att vi får ett annorlunda United på tisdag och vem vet hur det kommer att påverka matchen mot Derby. United har bara vunnit en av sina tre senaste hemmamatcher och det är nog inte ett resultat som man är stolt över.

Derby kan överraska

Derby har spelat riktigt bra sedan Frank Lampard tog över. Laget ligger sexa i Championship vilket är den näst högsta ligan i England. Nu senast så vann man mot Brentford och innan dess så spelade man oavgjort mot Blackburn Rovers. Bortalaget har vunnit fem av deras sju senaste tävlingsmatcher och det ser ljust ut för framtiden. Spelet har helt klart förbättrats sedan Lampard tog över.

Vi har även noterat att Derby har spelt riktigt bra på bortaplan. Derby har vad som krävs för att överraska United på tisdag men det krävs att alla spelar på toppen av sin förmåga. I lördags när laget mötte Brentford så fick man en kalldusch när Brentford gjorde första målet direkt. Därefter så tog man kommandot och tog över spelet. Matchen slutade till sist 3-1 till Derby County.

Är hemmalaget övervärderat?

Vi tycker att hemmalaget är övervärderat men frågan är vad man ska göra av det. Vårt speltips blir att Derby vinner matchen med +2 i asian handicap till 1.72 i odds. Det innebär att vi får insatsen tillbaka om Manchester United vinner med 2-0. Blir det mer så förlorar vi och blir det mindre marginal så vinner vi.

Det ska bli intressant att se hur pass motiverade United är i denna match. Det finns nog en chans att man inte riktigt kommer att ge allt man har och att man sparar sig till viktigare matcher. Sen har man problem på hemmaplan och det ligger nog och gnager lite i bakhuvudet.

Matchinformation

  • Match: Manchester United mot Derby
  • Tävling: Engelska Ligacupen
  • Plats: Old Trafford
  • Tid: 25/9 2018 klockan 20:45
  • TV: N/A
  • Livestream: Eurosport Player
  • Speltips: Derby vinner med +2 asian handicap till 1.72 i odds hos Betsson.

Det var tisdagens speltips och nu håller vi tummarna för att Derby i alla fall kan stå emot. Med tanke på hur dåligt United har spelat på Old Trafford den senaste tiden så lutar det åt en jämn match. Derby har absolut potential att göra det jobbigt för United och motivationen lär vara betydligt högre.

Om du vill se matchen så går den att streama via Eurosport Player. Det är kanske inte kvällens mest intressanta match men möjligheten finns. Vi återkommer med mer information när vi vet hur laguppställningarna kommer att se ut. Det ska bli mycket intressant och det kan förändra hela matchbilden.

Old Trafford Manchester United

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.