Manchester United mot Benfica den 31 oktober 2017

Det är tisdag den 31 oktober 2017 och Halloweenveckan är i full gång. Idag är det dags för Champions League och det finns många intressanta matcher att analysera. Vi har valt matchen mellan Manchester United och Benfica som spelas klockan 20:45 ikväll.

 • Vi spelar: Manchester United vinner matchen med -1.25 i asian handicap till odds 1.87 hos Unibet.
 • Spelstopp: Tisdag 31/10 klockan 20:45.

Det blev en knapp vinst för Manchester United borta i Lissabon mot Benfica. Nu ska säcken knytas igen hemma på Old Trafford. United har dominerat grupp A i Champions League och vunnit tre av tre matcher. Man kommer så klart att gå vidare till slutspel och med 8-1 i målskillnad så ser det riktigt bra ut. Det är en fördel att vinna gruppen och därför så kan man inte riktigt slappna av än. Basel är inte så långt efter och skulle kunna hota om förstaplatsen.

Oddsjämförelse inför Man Utd mot Benfica den 31 oktober 2017

 • Manchester United (1) – 1.39
 • Oavgjort (X) – 4.90
 • Benfica (2) – 10.00

Oddsen talar sitt tydliga språk. United ska enkelt kunna vinna denna match på hemmaplan. Frågan är om man kan göra det med marginal?

Champions League – Grupp A

 1. Man United – 9 poäng
 2. FC Basel – 6 poäng
 3. CSKA Moskva – 3 poäng
 4. Benfica – 0 poäng


Benfica ligger lite överraskande sist i tabellen på 0 poäng
. Man har spelat två matcher på hemmaplan och inte lyckats plocka ett enda poäng. Benfica är redan borta från slutspel men man vill noga putsa siffrorna något för att inte skämma ut sig totalt. Vi tror inte att man tar några poäng mot United på bortaplan.

United bör kunna vinna enkelt

United vann som sagt den förra matchen på bortaplan och nu ska man kunna vinna enkelt på hemmaplan. Det är ingen som har lyckats besegra United på Old Trafford detta spelår och nu senast så var det Tottenham som åkte på pumpen med 1-0.

Nu åker Benfica till Old Trafford och här lär det bli riktigt tufft för portugiserna. Vi har lagt märke till att United har vunnit med ganska bra marginal på hemmaplan. Sex av sju matcher har slutat med minst 2 måls marginal. Det känns intressant inför kvällens match.

Även om Manchester United kanske inte riktigt har levt upp till förväntningarna så har man trots allt tagit poäng när man behövt. Man har vunnit viktiga matcher och hänger med City i toppen av Premier League. Man saknar sin mittfältsduo Paul Pogba och Marouane Fellaini men har klarat sig förvånansvärt bra utan den.

Att Benfica ligger på 0 poäng i Champions League är ingen slump. Nu saknar man även backen Luisão som fick rött kort i den förra matchen. Försvaret kommer att vara viktigt mot United och Luisão kommer att vara saknad. Även målvakten Svilar känns lite skakig och har gjort ett flertal enkla misstag.

Vi känner att Manchester United har alla möjligheter att köra över Benfica ordentligt. Vårt speltips blir att Manchester United vinner matchen med -1.25 (asian handicap) till 1.87 i odds hos Unibet. Vinner United bara med ett mål så får vi tillbaka halva insatsen. Portugiserna bör inte ha mycket att sätta emot United ikväll och med tanke på att man redan är bortspelade så har man bara hedern att spela för. United behöver ta viktiga poäng och målskillnad för att säkra förstaplatsen i gruppen.

Matchinformation

 • Match: Manchester United mot Benfica
 • Tävling: Champions League
 • Plats: Old Trafford, Stretford
 • Tid: 31/10 2017 klockan 20:45
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Manchester United vinner med 1.25 (asian handicap) till 1.87 i odds.

Det var allt för idag och med det så avslutar vi oktober månad. Det kommer att bli en riktigt härlig fotbollskväll och förutom denna match så spelar bland annat Celtic mot Bayern Munchen, Basel mot CSKA Mosvka och Atletico Madrid mot Qarabag. Imorgon så fortsätter Champions League med fler spännande matcher och vi snart tillbaka med ett nytt speltips.

Old Trafford

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.