Speltips på Manchester United mot Anderlecht

Manchester United och Zlatan Ibrahimovic börjar närma sig en Champions League plats. Om man ska få den så måste man vinna idag mot Anderlecht och vinna hela Europa League. Det är den 20 april 2017 och vi har en spännande match och ett bra speltips som ni kan ta del av här.

Borta i Belgien så kontrollerade Manchester United matchen bra men lyckades inte att vinna den. Matchen slutade 1-1 och nu gäller det att man vinner på hemmaplan. Anderlecht är fortfarande med i matchen och skulle man lyckas göra det första målet ikväll så kommer det att sätta ordentlig press på United. Allt talar trots allt på att United ska vinna matchen och ta sig ett steg närmare finalen.

Många är frågande till hur bra Zlatan är för laget. Senast så blev han bänkad mot Chelsea och då lyckades Manchester United vinna med 2-0. Kanske börjar folk inse att en spelare inte gör ett lag och det krävs teamwork för att vinna matcher. Ikväll så kommer Zlatan antagligen att vara med från start. Då gäller det att han kan anpassa sig till laget. För att kunna få fram ett bra speltips på denna match så måste vi först titta på oddsen.

Odds på Manchester United mot Anderlecht

  • 1 – Manchester United (1.20)
  • X – Oavgjort (5,50)
  • 2 – Anderlecht (11.00)

Som ni ser så är oddsen ganska talande. Manchester United är storfavoriter att vinna hos spelbolagen och oddset är för lågt för att vara lönt ett spel. Eftersom Anderlecht är ett mycket skickligt defensivt lag så tror jag att det inte blir så många mål i denna match. Mitt speltips blir under 2,5 mål i matchen till odds 2.20 hos Betsson.

Manchester United har inte gjort så många mål och mot ett defensivt Anderlecht så tror jag inte att det blir någon målfest. Jag gissar på att matchen slutar 1-0 till Manchester United. Kanske är det Zlatan som gör det avgörande målet. Det är en riktigt viktig match för Mourinho och jag tror inte att han missar chansen på Champions League.

Matchinformation

Match: Manchester United mot Anderlecht
Tävling: Champions League
Plats: Old Trafford
Tid: 21:05
Livestream: Nej
TV: Kanal 9

Så ser det ut inför denna viktiga match i Europa League. Jag har försökt få fram fler speltips men det är en svårspelad match. Det är en viktig match för båda lagen och det bör bli få mål i matchen. Det är inte omöjligt att den slutar 0-0 efter ordinarie tid. Jag står fast vid mitt val och spelar på att det blir under 2,5 mål i matchen. Nu hoppas jag på en riktigt underhållande match. Vi är snart tillbaka igen med ett nytt speltips. Vi hoppas kunna leverera minst ett speltips per dag framöver men vårt fokus kommer att ligga på kvalitet framför kvantitet.

Old Trafford

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.