Speltips på Man City mot Man United den 27 april 2017

Det är dags för derby igen och denna gång så är det Manchester City som ska spela mot Manchester United. Kan Manchester United ta Champions League platsen från Manchester City? Det blir en riktigt spännande match ikväll och vi har även ett bra speltips att bjuda på.

United ligger bara en poäng efter City i ligan. City har just nu den sista Champions League platsen men om United vinner ikväll så är det United som får platsen. Då bådar för dramatik i världsklass och det är en match som man inte vill missa. Eftersom det är ett Manchesterderby så är det alltid lite extra känslor involverade och trycket på läktaren kommer att vara öronbedövande. Den här matchen kommer att bli en nyckelmatch till vilket av lagen som tar kommandot i ligan och vilket av lagen som lägger beslag på Champions League platsen.

Odds inför Man City mot Man Utd den 27 april 2017

Vi har jämfört flera större spelbolag och fått fram bästa odds på matchen mellan Man City och Man Utd den 27 april 2017.

  • Man City – 1.95
  • Oavgjort – 3.60
  • Man Utd – 4.33

Zlatan är skadad och kommer tyvärr att få följa matchen från läktaren. Att missa Champions League kommer att ses som ett misslyckande för båda lagen. City har inte haft en bra säsong och man åkte nyligen ut ur FA-cupen mot Arsenal i semifinal.

Mourinho har börjat få fart på Manchester United och det har gått bättre och bättre. Med Zlatan borta så ser kanske inte United offensiv så stark ut men det är inga dåliga spelare. United har spelat 23 matcher utan förlust och bara det är imponerande. United ska ha beröm för sitt defensiva spel och det kan vara det som avgör mot City ikväll. Om inte City får hål på United i början så kan frustrationen ta över och öppna upp för kontringar.

Speltips inför Man City mot Man United den 27 april 2017

Eftersom United har ett så pass starkt försvar och att matchen betyder så pass mycket så tror jag att det blir en match med lite mål. 1-0, 1-1 och 0-1 är alla tänkbara resultat. Mitt speltips blir: under 2,5 mål hos Bet365 och det ger just nu 2.00 i odds. Sen säkrar jag även upp med en City seger eftersom Zlatan är skadad och City känns som ett något bättre lag. City seger ger just nu 1.95 i odds hos Bet365 och det känns som att det finns värde i det spelet. Två gånger pengarna på City mot United är värt ett mindre spel.

Matchinformation

Match: Manchester City mot Manchester United
Tävling: Premier League
Plats: Etihad Stadium
Tid: 21:00
Livestream: Ja (Bet365)
TV: Viasat Sport Premium

Nu är det bara att luta sig tillbaka och hoppas att spelen sitter. Jag känner mig ganska hoppfull att båda mina spelförslag går in men jag håller insatsen till medium. Ni får gärna skriva en kommentar här under om ni har några egna speltips. Matchen börjar som sagt 21:00, så se till att inte ha något uppbokat ikväll om ni vill njuta av fotbollsunderhållning i världsklass.

Manchesterderby hos Betsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.