Malmö FF mot FK Vardar Skopje den 12 juli 2017

Vi fortsätter med Champions League kvalet och idag den 12 juli 2017 så har vi ett svenskt lag som ska spela. Det är Malmö FF som möter FK Vardar Skopje och det ska inte vara några problem för Malmö FF. Vi har gått igenom det mesta inför denna match och har tagit fram ett speltips som vi är nöjda med.

Det är dags för Champions League kval för Malmö FF och det Makedonska mästarlaget Vardar Skopje står för motståndet. Detta lag har vunnit den Makedonska ligan 10 gånger så det är inget dåligt lag. Sen är det klasskillnad på ligorna och Malmö FF bör kunna köra över Vardar Skopje ganska enkelt. Vi börjar med att titta på oddsen.

Oddsjämförelse inför Malmö FF mot Vardar Skopje

  • Malmö FF (1) – 1.40
  • Oavgjort (X) – 5.30
  • Vardar Skopje (2) – 9.20

Oddsen talar sitt tydliga språk. Malmö FF är jättefavoriter att vinna hemma på Swedbank Arena. Tyvärr så finns det inget värde i att spela 1X2 i denna match så vi får gräva vidare.

Malmö FF är storfavoriter att vinna matchen

Även om Malmö FF är storfavoriter att vinna matchen så vill varna för Vardar Skopje som kan komma att överraska. Det är lätt att underskatta detta lag och som vi nämnt tidigare så har Vardar vunnit sin liga 10 gånger. Den Makedonska ligan är rankad ganska långt under Allsvenskan och därför så blir det svårt att jämföra rakt över. Det har inte gått så bra för Vardar Skopje i Europa och man har inga direkt framgångar att stoltsera med. Vardar har som bäst nått andra kvalomgången i Champions League.

Hur stor sannolikhet är det att Malmö FF går vidare?

Spelbolagen har även odds på hur stor chans dessa lag har att gå vidare till den tredje kvalomgången. Här är inte Malmö FF lika stora favoriter som man kunde tro. Oddset på att Malmö FF tar sig vidare ligger på runt 1.40 medan Vardar Skopje ger 3.00.

Malmö har ett stabilt lag

Malmö FF har ett bra lag som är jämnbra. Med det menar jag att laget är bra på alla positioner och har inga större svagheter. Malmö gör i snitt 1.7 mål per match i Allsvenskan och det får man säga är riktigt bra. Sen släpper de bara in 0.86 mål per match och även det är bra. Självförtroendet är det nog inget fel på eftersom man tog sig vidare från kvalet i Champions League 2014 och 2015 och det hoppas man nu upprepa.

Vardar kommer att vara försiktiga i den första matchen och eftersom Malmö spelar hemma så kommer Vardar att vara mycket nöjda med ett oavgjort resultat. Vardar kommer till Malmö med två förluster i ryggen och det är nog inte så lätt att bara skaka av sig. Vardar har inte vunnit en match i Champions League på de senaste 11 försöken. Det är en tråkig utveckling för det Makedonska laget och jag tror inte att man bryter den trenden mot Malmö.

Vårt speltips

Att Malmö vinner är väl nästan självklart men jag tror att Malmö vinner med god marginal. Mitt speltips blir att Malmö vinner med -1,5 i asian handicap till 1.90 i odds hos Bet365. Om Malmö vinner med 2 mål så dubblar vi nästan pengarna. Det känns som ett bra spel och Malmö kommer att ge allt på Swedbank Arena.

Följ matchen mellan Malmö FF och Vardar Skopje via live stream

Om du vill följa matchen mellan Malmö FF och Vardar Skopje via live stream så erbjuder Bet365 det helt gratis. Det är en riktigt trevlig tjänst som alla kunder kan dra nytta av. Allt du behöver för att kunna streama matchen är ett konto hos Bet365 och pengar på kontot. Så länge som ditt saldo inte står på 0 så ska du ha åtkomst till livestreaming.

Matchinformation

  • Match: Malmö FF mot Vardar Skopje
  • Tävling: Champions League (kval)
  • Tid: 12 juli 2017, klockan 19:00
  • Plats: Malmö, Swedbank Arena
  • TV: N/A
  • Livestream: Gratis via Bet365 live stream.
  • Speltips: Malmö vinner med -1.5 i asian hadicap till 1.90 i odds hos Bet365.

Det var allt för denna gång och nu lutar vi oss tillbaka och inväntar matchen mellan Malmö och Vardar Skopje. Även om man inte håller på Malmö FF i Allsvenskan så är det alltid lite kul när svenska lag når framgångar i Champions League.

Öresundsbron Malmö

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.