Malmö FF mot IK Sirius den 15 juli 2017

Det var skönt att gårdagens speltips gick in och idag är det lördagen den 15 juli 2017. Vi ska ta och titta på Allsvenskan och matchen mellan Malmö FF och IK Sirius. Matchen startar idag klockan 16:00 och då är det även spelstopp.

Malmö har gått fram som tåget i Allsvenskan och vunnit fyra matcher i rad. Förra helgen så var det Häcken man slog på bortaplan. Malmö håller ledningen i Allsvenskan på 33 poäng och låter ingen närma sig. Norrköping ligger två på 27 poäng men med en match mer spelad. Sirius ligger på tredjeplats på 25 poäng. En vinst här för Malmö FF ökar inte bara ledningen utan trycker även tillbaka Sirius som faktiskt är ett hot om ligatiteln.

Oddsjämförelse inför Malmö FF mot Sirius

  • Malmö FF (1) – 1.58
  • Oavgjort (X) – 4.20
  • Sirius (2) – 5.25

En sak som kan vara en nackdel för Malmö är att man nu är inne i Champions League spel. Det var i onsdags som Malmö spelade mot Vardar Skopje och det var en match som vi helt felbedömde. Malmö fick bara oavgjort och det var lite förvånande. Det resultatet innebär att Malmö kommer att få en riktigt tuff och viktig match nästa vecka. Det kan innebära att Magnus Pehrsson vilar sina viktigaste spelare i matchen mot IK Sirius för att ha sitt absolut bästa lag i Champions League-kvalet nästa vecka.

Malmö har en del avbräck som vi känner till. Det är osäkert om Rosenberg, Safari eller Bengtsson är redo för spel. Christiansen är avstängd och garanterat borta. Det kommer att bli en tuff match mot Sirius och det blir inte lätt att ta fram ett speltips här.

Vad talar för IK Sirius?

IK Sirius har precis som Malmö FF har en bra framfart i Allsvenskan och har en riktigt bra form just nu. Nu vann man senast mot Eskilstuna och har tre raka segrar i ryggen. Sirius var det bättre laget där och har spelat riktigt bra. En vinst mot Malmö innebär att man håller sin tredjeplats och utmanar om andraplatsen. På pappret så har Sirius ett sämre lag än vad Malmö har men med spelare som Joshua Wicks så kan allt hända. Laget lider inte av några alvarliga skador och bör kunna ha sitt bästa lag mot Malmö.

Dagens speltips

Vi har funderat och analyserat matchen fram och tillbaka och jag har bara hittat ett speltips som jag vågar stå för. Båda lagen är bra och har varit bra på att göra mål. Malmö spelar hemma och har varit väldigt starka på hemmaplan. I det normala fallet så har jag svårt att se att Malmö skulle förlora matchen på hemmaplan men med Champions League nästa vecka och skador så är det mer osäkert. Jag vågar mig inte på ett 1X2 spel här utan mitt speltips blir att båda lagen gör mål. Det känns som ett bra spel och jag får 1.80 i odds på det hos Bet365. Jag tror att Sirius får in ett mål mot Malmö och sedan tror jag inte Malmö nollar på hemmaplan.

Statistik

Här kommer lite statistik för att backa upp vårt speltips. Malmö FF gör 2,17 mål på hemmamatch i Allsvenskan. Sirius har ett målsnitt på 1,29 på bortaplan och totalt så har Sirius gjort 21 mål så här långt i Allsvenskan. Det talar för att båda lagen ska göra mål i denna match och kanske kan även Sirius få med sig ett poäng hem.

Matchinformation

  • Match: Malmö FF mot IK Sirius
  • Tävling: Allsvenskan
  • Tid: 15 juli 2017, klockan 16:00
  • Plats: Swedbank Stadion, Malmö
  • TV: C More
  • Livestream: C More
  • Speltips: BLGM till 1.80 i odds hos Bet365.

Betfair kör just nu en kampanj där man kan få 6.00 i odds på Malmö FF. Du kan endast dra nytta av kampanjen om du skapar ett nytt konto med rätt kampanjkod. Läs igenom villkoren där om du ska utnyttja den kampanjen. Nu lutar vi oss tillbaka och hoppas på en spännande match i Allsvenskan idag. Så länge båda lagen gör mål så är jag nöjd och sen får vi se vem som vinner.

Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.