Malmö FF mot Kalmar FF den 11 augusti 2017

Vi har nått fram till fredagen den 11 augusti 2017 och vi fortsätter med Allsvenskan. Gårdagens speltips gick inte vägen men vi fick i alla fall tillbaka insatsen tack vare vår försäkring. Vi laddar kanonen igen och gör ett nytt försök inför matchen mellan Malmö FF och Kalmar FF. Toppen möter botten, hur ska vi hitta värde här?

 • Speltips: Båda lagen gör mål till 2.03 i odds hos Betsson.

Vi börjar med att titta på oddset inför denna match. Vi jämför hos flera olika spelbolag.

Oddsjämförelse

 • Malmö FF (1) – 1.35
 • Oavgjort (X) – 5.20
 • Kalmar FF (2) – 9.00

Anledning till vårt speltips inför Malmö mot Kalmar

Malmö är favoriter att vinna matchen och ska också göra det i vanliga fall. Oddset på Malmö är för lågt för att spela på, så vi får hitta något annat med bättre värde. Kalmar har börjat få fart på sitt spel och det har gått riktigt bra den senaste tiden. Vi funderar lite på om inte Kalmar kan få in ett mål mot Malmö här.

Kalmar öppnade säsongen uruselt med under 10 poäng på de 15 första matcherna. Därefter så har det tagit fart och nu har man vunnit sina 3 senaste matcher. Man kan nog utgå från att självförtroendet är i topp hos Kalmar just nu. Vi på Speltipsidag.se blev tagna på sängen när Kalmar helt plötsligt besegrade AIK. Det är väl det som gör fotboll så spännande att spela på, man vet aldrig hur det slutar. Kalmar ligger just nu på en trettondeplats och bör inte kunna hota Malmö.

Statistik inför Malmö mot Kalmar den 11 augusti

Statistiken är inte så munter för Kalmar på bortaplan. Man har förlorat 75 % av matcherna på bortaplan. Det är inget som vi försöker att ignorera men vi måste ta hänsyn till de senaste matcherna. Kalmar har gjort mål i de fyra senaste matcherna och kanske kan det även bli ett i den femte? Annars så har man i snitt släppt in över 2 mål per bortamatch och det är inget att jubla över direkt.

Malmö FF har inte direkt varit en målspruta denna säsong men man har haft marginalerna på sin sida och vunnit matcherna. På hemmaplan mot Kalmar så tror jag att Malmö sätter dit minst ett mål. Malmö har bara gjort 1.38 mål per hemmamatch denna säsong, men mot Kalmar så ska det inte vara några problem. Malmö har vunnit 75 % av sina hemmamatcher, så det ska mycket till om man ska tappa poäng mot Kalmar.

Vårt speltips blir helt enkelt att båda lagen ska göra mål i matchen till 2.03 i odds hos Betsson. Svårigheten här hänger på om Kalmar ska få in ett mål eller inte. Om formen håller i sig så tror jag absolut att man lyckas med det. Malmö har en komfortabel ledning i tabellen så det kan tänkas att man slappnar av lite här.

Vi vill även upplysa om att Markus Rosenberg inte kommer att spela mot Kalmar eftersom han drog på sig ett rött kort i måndags.

Matchinformation

 • Match: Malmö FF mot Kalmar FF
 • Tävling: Allsvenskan
 • Tid: 11 augusti 2017 klockan 19:00
 • Plats: Swedbank Stadion, Malmö
 • TV: C More Sport
 • Livestream: Unibet live stream
 • Speltips: BLGM till 2.03 i odds hos Betsson.

Det här är ett spel med ganska hög risk, så spela på eget bevåg. Vill ni öka oddset lite till så kan man spela på att Malmö vinner och att båda lagen gör mål till lite över 3 i odds. Vi väljer att bara spela att båda lagen gör mål eftersom Kalmar är i riktigt bra form och Malmö kan vara lite mätta.

Malmö FF

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.