Lyon mot Ajax den 11 maj 2017

Vi hade en spännande match i Champions League igår och idag den 11 maj 2017 är det dags för Europa League. Vi ska kröna en finalist i Europa League och en av semifinalerna spelas mellan Lyon och Ajax. Det är också i denna match som jag har hittat ett litet speltips som jag tänkte dela med mig av.

Ajax har varit i riktigt fin form den senaste tiden. Det är ett ungdomligt lag som spelar och det känns lite som att allt kan hända och alla matcher öppnar upp sig för Ajax. Idag den 11 maj 2017 så är det returen i semifinalen som ska spelas. Den första matchen vann Ajax med hela 4-1. Det var en fartfylld match där båda lagen spelade mer anfall än försvar. Ajax hade fördelen av att spela hemma men kändes trots allt som ett betydligt bättre lag.

Lyon kan inte vara nöjda med sin insats i den första semifinalmatchen. De var klara favoriter hos spelbolagen inför matchen och att förlora med så stor marginal bådar inte gott. Nu måste man lyfta sig ordentligt och antagligen ha en gnutta tur för att lyckas ta sig till final. Det krävs minst 3-0 eller 5-1 för att kunna ta sig vidare.

Odds på Lyon mot Ajax den 11 maj 2017

Vi börjar med att titta på oddsen inför denna match. Lyon är fortfarande favoriter att vinna matchen men det har förändrats en del.

  • Lyon (1) – 1.65
  • Oavgjort (X) – 4.55
  • Ajax (2) – 4.55

Speltips på Lyon mot Ajax

Lyon är fortfarande klara favoriter men det känns inte bra att spela på Lyon till 1.65 när man såg hur det gick i den första matchen. Ajax imponerade stort på hemmaplan och 4.55 på en bortaseger är lockande. Tyvärr så tror jag inte att Ajax kommer att gå 100 % för vinst och kan mycket väl vara nöjda med oavgjort eller en liten förlust.

Lyon kommer att vara tvingade att anfalla för fullt från start. Därför så tror jag att vi kommer att få en målrik match. Efter att ha sett den första matchen mellan dessa lag så är det två väldigt anfallsglada lag. Därför så tror jag att båda lagen kommer att göra mål och spelar man på det så kan man få runt 1.40 i odds vilket jag är nöjd med. Det får bli mitt speltips idag helt enkelt. Vill man chansa och spela på en skräll så kan man prova Ajax till 4.55 i odds.

Matchinformation

Match: Lyon mot Ajax
Tävling: Europa League
Plats: Stade des Lumieres
Tid: 21:05
Livestream: Eurosport Player
TV: Eurosport
Speltips: Båda lagen gör mål till 1.40 i odds.

Nu gör vi oss redo för en spännande match ikväll. Vi håller tummarna för många mål och att det blir en lika underhållande match som den första. Ajax förtjänar en finalplats så vi håller tummarna för att det blir så.

Fotboll gräs

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.