Levante mot Real Betis den 26/2 2018

Vi har varit bortskämda med mycket sport nu i några veckor men nu är Vinter-OS 2018 slut. Det blev en överraskande bra insats av Sverige med hela 14 medaljer totalt. Nu lämnar vi OS bakom oss och vi ska titta på måndagen den 26/2 2018. Vi har ett speltips inför matchen mellan Levante och Real Betis som spelas i La Liga. Vi drar nytta av Levantes dåliga form och tror på en bortaseger.

Oddsjämförelse inför Levante mot Real Betis

 • Levante (1) – 2.45
 • Oavgjort (X) – 3.45
 • Real Betis (2) – 2.85

Det är ovanligt jämna odds men vi tycker att bortalaget har en bra möjlighet att ta matchen. Vi vågar oss inte på ett rent spel, utan säkrar upp det oavgjorda resultatet.

 • Tips: Real Betis vinner men pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.04.

Levante har haft det väldigt tufft i La Liga den senaste tiden. Nu har man bara 1 vinst på hela 19 matcher och man har spelat över 10 matcher i rad utan vinst. En förlust som nog ligger färskt i minnet är mot just Real Betis som man förlorade med 4-0. Då spelade man också på hemmaplan och det är inte stor skillnad mot denna match.

Efter att ha gått igenom ovan statistik så är vi lite förvånade att spelbolagen trots allt ser det som en så pass jämn match när man sätter oddsen. Det beror troligen på att hemmafördelen värderas väldigt högt här. Vi tycker att Betis har betydligt bättre anfallsspel och skapar fler chanser. Sergio Leon har varit mycket bra denna säsong och gjort många mål. Att han gör mål i matchen ger oss ett odds på 3.10 just nu.

Real Betis har överraskat

Bortalaget har överraskat i La Liga denna säsong. Man har spelat betydligt roligare fotboll och skapat mer chanser. Det kan delvis bero på den nya tränaren Quique Setien som har blåst frisk luft i laget. Betis ligger nu på en elfteplats i La Liga och kan känna sig ganska trygga med att stanna kvar medan Levante ligger på en sjuttonde plats och har kniven mot strupen.

Real Betis kan kämpa för att ta en Europa League placering och då behöver man poäng. Levante har totalt kollapsat och kämpar nu desperat för att hålla sig kvar. Vi tror att Real Betis är det bättre laget och har en bättre form. Därför blir vårt speltips att Real Betis vinner matchen men vi säkrar upp med pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.04 i odds. Det känns som ett riktigt bra odds men det kan så klart variera en del fram till matchstart. Vi känner väl så här att Levante får som bäst oavgjort och då känns det värt att chansa lite på en bortaseger när vi får pengarna tillbaka om det blir oavgjort.

Statistik

Om vi tittar på inbördes möten så har Betis vunnit de fyra senaste matcherna mellan lagen. Betis vann med stabila 4-0 när lagen möttes senast denna säsong. Den statistiken talar verkligen för vårt speltips och det känns tryggt att ha i tankarna. Levante vinner bara runt 20 % av sina hemmamatcher och även det talar till vår fördel.

Matchinformation

 • Match: Levante mot Real Betis
 • Tävling: La Liga
 • Plats: Estadi Ciutat de València
 • Tid: 26/2 2018 klockan 17:30
 • TV: Visat Fotboll
 • Livestream: Gratis live stream hos Betsson.
 • Speltips: Real Betis vinner matchen och vi får tillbaka pengarna vid oavgjort till 2.04 i odds hos Betsson.

Levante – Real Betis live stream

Det är kanske inte årets mest spännande match men om ni vill se den live så går det att se den via Betssons live stream. Allt man behöver då är ett registrerat konto med pengar på så kan man klicka igång denna live stream. Har man spelat på matchen så är det så klart extra kul att följa den live.

Det var veckans första spel och annars så är det en ganska lugn måndag. Vi får se om det dyker upp något mer intressant, annars nöjer vi oss nog med denna match. Det kommer att kännas lite tomt denna vecka när vi har vant oss vid att ha mycket att välja mellan men vi gör vårt bästa. Hoppas ni slipper måndagsångesten och får en bra start på veckan.

Spansk flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.