Leicester mot Manchester City i Ligacupen den 19/12

Vi drar igång julveckan men vi hoppar över måndagen och fokuserar på tisdagen den 19 december 2017. Vi kunde tyvärr inte hitta något intressant speltips under måndagen och då väljer vi hellre att ta en match längre fram. Vi valde matchen mellan Leicester och Manchester City som spelas klockan 20:45 den 19 december i Ligacupen.

 • Bettips: Båda lagen gör mål i matchen till 1.74 i odds.

Oddsjämförelse inför Leicester mot Manchester City

 • Leicester (1) – 7.00
 • Oavgjort (X) – 4.70
 • Man City (2) – 1.43

Det här är en av kvartsfinalerna i Ligacupen där Leicester och Manchester City ska göra upp om vem som ska få spela i semifinalen. Leicester har en dålig smak i munnen efter den förkrossande förlusten mot Crystal Palace med 3-0 i förra veckan. Den förlusten var på hemmaplan och det kan ställa till det för självförtroendet.

I normala fall så ska det inte ens finnas en chans att Leicester kan besegra Manchester City och gå vidare i Ligacupen. Sen är det ibland så att lagen väljer att vila viktiga spelare i ligacupen och därför så går det inte alltid som det borde. Vi tror trots allt att Manchester City kommer att ta denna match och inte dra på sig en onödig förlust.

Nu i lördags så vann Manchester City mot Tottenham med hela 4-1. Vårt speltips inför den matchen var att båda lagen skulle göra mål och glädjande nog så blev det så. Manchester City har nu 16 vinster i rad och man dominerar Premier League totalt. Det ser inte ut som att någon kan rubba City för tillfället.

Eftersom vi är en bra bit inne i december så finns det så klart en chans att Pep Guardiola väljer att vila en del spelare. Även om så skulle vara fallet så finns det så många bra spelare i City att välja mellan att man bör få ihop ett lag som kan besegra Leicester.

Leicester kommer att ge allt

Vi tror att Leicester kommer att ställa upp med bästa möjliga lag för att ge Manchester City en ordentlig match. Det här är inte bara en match i ligacupen, utan det är en match för äran. Det känns som att Leicester har lite mer att spela för här och kan vara lite hungrigare.

Vi tror inte att det räcker hela vägen för Leicester men det borde kunna resultera i minst ett mål. Leicester har ett bra anfall som har gjort mål i 9 av 11 hemmamatcher denna säsong. Samtidigt så är försvaret inte det bästa och det gynnar vårt speltips idag. Vårt tips blir att båda lagen gör mål i matchen till 1.74 i odds hos Bethard. Det känns som ett bra odds med tanke på att chansen att det går in är god.

Det bör bli en öppen match där två lag spelar ut och vill vinna. Även om en del spelare vilas så kommer nya spelare som vill visa vad de går för att ta platsen. Det här kan nog bli en underhållande match att titta på med förhoppningsvis många mål.

Manchester City har gjort mål i alla sina bortamatcher denna säsong. Sen har man inte lika bra facit bakåt, utan har släppt in en hel del mål i dessa matcher. Där talar statistiken verkligen för vårt speltips. Skulle vi våga oss på att tippa ett slutresultat så känns väl 1-3 fullt rimligt.

Matchinformation

 • Match: Leicester mot Manchester City
 • Tävling: Ligacupen
 • Plats: King Power Stadium
 • Tid: 19/12 2017 klockan 20:45
 • TV: Viasport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Båda lagen gör mål till 1.74 i odds hos Bethard.

Det var tisdagens spelförslag och nu börjar vi att titta på onsdagens matcher. Det finns fortfarande ett bra utbud av matcher att välja mellan och det ska inte vara några problem att hitta något intressant. Hoppas ni får en trevlig början på veckan och att ni tittar förbi imorgon igen för ett nytt tips.

Manchester City flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.