Leganés mot Real Madrid den 18/1 2018

Vi fortsätter med derby och idag den 18 januari 2018 så har vi ett speltips inför derbyt mellan Leganés och Real Madrid. Det är det första mötet av två i Copa del Reys kvartfinal. Vi har ett Real Madrid som är helt ur form och det kan man utnyttja för att få till ett bra spel.

Oddsjämförelse inför Leganés mot Real Madrid

  • Leganés (1) – 6.05
  • Oavgjort (X) – 4.15
  • Real Madrid (2) – 1.51

När man ser Real Madrid och 1.51 i odds så hajar man till. Det är inte ofta man ser ett så pass högt odds på storlagen. Sen måste man väga in i vilken form Real Madrid är i och då blir det inte lika intressant.

Det är totalt 8 lag som spelar i kvartsfinalerna och igår så fick vi se Barcelona få stryk av Espanyol och det visar att storlagen inte alltid är på topp i Copa del Rey. Nu är det dags för Leganés att möta Real Madrid och vi tror att det kommer att bli en tight match. Även om de flesta lagen fokuserar mer på ligan än Copa del Rey så är det mycket prestige i dessa matcher. Nu är det även derby som grädde på moset och lagen bör vara hungriga på att vinna denna match.

Leganés var ett riktigt svagt lag förra säsongen där man nästan höll på att åka ut. Denna säsong ser lite bättre ut och man har en trettondeplats i ligan. Leganés är annars ett lag som har åkt upp och ner lite mellan divisionerna och är inte helt fast förankrat i Primera División.

Leganés har varit en positiv överraskning denna säsong och Real Madrid har varit en ordentlig besvikelse. Vi är vana vid att se Real Madrid vinna Champions League och La Liga men nu är man nere i en ordentlig svacka. Real Madrid ligger nu hela 19 poäng efter serieledande Barcelona och det är väldigt ovanligt att dessa två storlag ligger så lång ifrån varandra. Vad ska vi då dra för slutsatser av detta?

Leganés kan överraska

Alltid tyder på ett intressant spel på hemmalaget här. Det kan vara lite väl vågat att spela en rak etta men med hjälp av lite handikapp så får vi fram ett intressant speltips. Vi väljer att spela Leganés +1, +1.5 asian handicap till 1.67 i odds hos Bethard. Om Leganés vinner eller spelar oavgjort så vinner vi. Om Leganés förlorar med ett mål så vinner vi hälften och om man förlorar med 2 mål eller mer så förlorar vi. Det känns som ett riktigt bra spel om inte Real Madrid helt plötsligt vaknar upp ur sin dvala.

Real Madrid har bara en vinst på de fem senaste matcherna och det var borta mot Numancia. Cristiano Ronaldo är en strimma av sig forna jag och Karim Benzema är inte mycket bättre. Det är inte omöjligt att man vila en av dessa spelare eller kanske båda. Det är lite tråkigt för fotbollen när topplag som Real Madrid inte presterar men det är också charmen med spelet.

Leganés må vara ett betydligt mindre namnkänt lag men man kan helt klart bita ifrån. Man har bland annat vunnit fyra raka hemmamatcher och det är mot bättre lag som bland annat Villarreal. På hemmaplan så är Leganés inte enkla och man kan nog ställa till det en hel del för Real Madrid ikväll. Skulle sen inte Real Madrid ställa upp med sitt bästa lag så är det ännu bättre för vårt speltips.

Matchinformation

  • Match: Leganés mot Real Madrid
  • Tävling: Copa del Rey
  • Plats: Estadio Municipal de Butarque
  • Tid: 18/1 2018 klockan 21:00
  • TV: Viasat Sport Premium
  • Livestream: Gratis live stream hos Betsson.
  • Speltips: Leganés vinner med +1, +1.5 asian handicap till 1.67 i odds hos Bethard.

Hoppas ni är nöjda med dagens match och att ni får en riktigt skön torsdag. Vill ni titta på matchen så går det att följa den via en gratis live stream hos Betsson. Där kan man följa alla matcher i Copa del Rey.

Real Madrid flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.