Lazio mot Fiorentina den 27/6 2020

På lördag den 27 juni 2020 så ska vi ta och ge oss på Serie A. Kvällsmatchen mellan Lazio och Fiorentina har fångat vårt intresse. Det är på förhand en ojämn match där Lazio är klara favoriter. Vi håller med om det men har hittat ett intressant odds som vi inte kan låta bli. Matchen spelas klockan 21:45 på lördagskvällen och den streamas på Bet365 om man har tillgång till det.

Oddsjämförelse inför Lazio mot Fiorentina

 • Lazio (1) – 1.63
 • Oavgjort (X) – 3.90
 • Fiorentina (2) – 5.40

Spelbolagen har Lazio som stora favoriter men vi trodde faktiskt på ett något lägre odds. Ettan känns helt klart intressant men frågan är om man inte kan krydda det oddset lite till. Det kan även vara intressant med ett målspel på över 2,5 mål i matchen. Vi får helt enkelt gräva lite djupare innan vi bestämmer oss.

Serie A toppen

Lazio har toppat Serie A men nu har Juventus tagit över tronen. Det skiljer 4 poäng mellan lagen och därför är alla poäng extra viktiga för Lazio. Man förlorade senast mot Atalanta med 3-2 och det var en match man kanske borde ha vunnit eller i alla fall tagit poäng. Nu måste man snabbt hitta tillbaka till vinnarspåret för att inte tappa kontakten till Juventus. Även om det inte är många som tror att Lazio ska vinna Serie A så lever hoppet.

Hemmastarkt Lazio

När vi har granskat statistiken så ser det bra ut för Lazio. Lazio har vunnit de flesta mötena mot Fiorentina i Serie A. Det ser faktiskt ut som att Fiorentina är det perfekta motståndet för Lazio. Förutom att man har lätt för Fiorentina så har hemmalaget inte förlorat på 15 hemmamatcher i Serie A. Det är ett klassiskt hemmastarkt lag och med spelare som Luis Alberto så trillar målen in.

Lazio dominerar helt enkelt på hemmaplan. Man har gjort 39 mål och bara släppt in 10 stycken. Mot lagen i den nedre halvan av ligan så har man vunnit alla matcher. Nästan alla vinster har varit med god marginal med 2-3 mål. Inte nog med det, utan Fiorentina har spelat riktigt dåligt på bortaplan under större delen av säsongen.

Fiorentina är ett klassiskt mittenlag i Serie A men man ligger just nu på 13:e plats och det ser ut som att man börjar närma sig botten. Även om man inte har förlorat sina senaste matcher så har 3 av 4 slutat oavgjorda mot ganska mediokert motstånd. Trenden för Lazio ser betydligt bättre ut. Förutom förlusten nu senast mot Atalanta så har man 4 vinster i rad.

Enkel hemmaseger?

Vi tror på en enkel hemmaseger för Lazio. Även om oddset på ettan känns helt ok så vill vi krydda det något. Vårt speltips blir att Lazio vinner med 1 i handikapp till 2.60 i odds. Det är något högre risk än vad vi brukar ta men vi känner att det är befogat. Lazio bör kunna köra över Fiorentina och vinna med minst 2 mål.

Matchinformation

 • Match: Lazio mot Fiorentina
 • Tävling: Serie A
 • Plats: Stadio Olimpico
 • Tid: 27/6 2020 klockan 21:45
 • TV: Sportkanalen
 • Livestream: C More Stream / Bet365 livestream
 • Speltips: Lazio vinner med -1 handikapp till 2.60 i odds.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Tre anledningar till vårt speltips inför Lazio mot Fiorentina

 • Lazio har historiskt haft lätt för att göra mål mot Fiorentina i Serie A.
 • Lazio har gjort många mål på hemmaplan denna säsong (ibland mer än 3 mål).
 • Fiorentina har inte imponerat på bortaplan och släpper ofta in onödiga mål.

Det var det hela inför lördagen. Nu hoppas vi att Lazio lägger i en extra växel och riktigt kör över Fiorentina. Förutom denna match så är det full fart i Premier League under dagen och även Allsvenskan. Det är en fullspäckad lördagskväll om man gillar fotboll.

Lazio

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.