Kevin Anderson mot Pablo Carreno-Busta den 8 september 2017

US Open är full av överraskningar och igår så åkte Roger Federer ut och vårt speltips där blev rätt. Den 8 september 2017 klockan 22:00 så ska Kevin Anderson och Pablo Carreno-Busta spela semifinal och vem hade trott det på förhand? Vi har en klar favorit så det krävs något extra för att få upp oddset.

  • Speltips: Kevin Anderson vinner första set och hela matchen till 1.65 i odds hos Betsson.
  • Spelstopp: 8 september 2017, klockan 22:00

Oddsjämförelse inför Kevin Anderson mot Pablo Carreno-Busta

  • Kevin Anderson (1) – 1.40 (Bet365)
  • Pablo Carreno Busta (2) – 3.05 (Betsson)

Precis som vanligt i tennis så har vi en tydlig favorit. Kevin Anderson är mer rutinerad och ska vinna på pappret men Pablo Carreno Busta är i sitt livs form.

Pablo Carreno Busta besegrade nyligen Diego Sebastian Schwartzman i 3 raka set. Det tog bara 28 game att vinna matchen. Carreno Busta slog hem och vann 65 % av sina förstaservar och 63 % av andraserven. Han har otroligt nog inte förlorat ett set i hela US Open än så länge. Styrkan i Pablo Carreno-Busta ligger i hans serve och hans returer.

Historiskt så har Carreno Busta inte lyckats så bra i grand slam men nu känns det som att han har nått upp till en helt ny nivå. Nu har han verkligen chansen att gå hela vägen till final, även om inte spelbolagen tror på det.

Kevin Anderson är mer rutinerad

Kevin Anderson kan få det tuffare än vad många tror. Han vann senast mot Sam Querrey efter 4 set. Det tog 48 games att besegra Sam Querrey och Anderson vann 82 % av sina förstaservar. Det är en otrolig bedrift att vinna så många av sina förstaservar och här har han en stor fördel mot Carreno Busta. Det innebär att hans motståndare måste spela perfekt tennis för att ha en chans eftersom det är väldigt svårt att bryta hans serve.

Anderson har alla möjligheter att ta sig till final och jag skulle bli mycket förvånad om han inte lyckas. Det kan gynna Carreno om det blir en lång match med många tiebreaks där Anderson blir trött.

Förklaring på vårt speltips

Det känns som att det kan bli en riktigt underhållande semifinal. Vi är nog alla förvånade att Pablo Carreno Busta har tagit sig så här långt i US Open. Han kan vara inne i en formtopp och det är svårt att veta hur den står sig mot Anderson. Jag tror att Anderson vinner matchen med tanke på hans säkra servar och otroliga kraft. Sen får vi även ta hänsyn till att Anderson har betydligt mer rutin och erfarenhet. Mitt speltips blir att Kevin Anderson vinner första set och sedan matchen till 1.65 i odds. Anderson har en fördel i början av matcherna när han är utvilad eftersom hans hårda serve är otroligt svårstoppad. Jag tror att han spelar hem det första setet och sedan lyckas vinna matchen efter en ganska jämn historia. Det vore kul om Carreno kunde överraska ännu en gång men här tar nog resan slut.

Inbördes möten

Dessa två herrar har spelat mot varandra två gånger tidigare och Anderson vann båda. Det senaste mötet var i Kanada 2013 och Anderson vann med 3 raka set. Det behöver inte betyda så mycket nu 2017 eftersom mycket har förändrats.

Matchinformation

  • Match: Kevin Anderson mot Pablo Carreno-Busta
  • Tävling: US Open
  • Tid: 8 september 2017 klockan 22:00
  • TV: Eurosport 1
  • Livestream: Går att se gratis via Unibet live stream.
  • Speltips: Kevin Anderson vinner första set och även matchen till 1.65 i odds.

Det var allt denna fredag. Nu har vi snart en spännande final i US Open att se fram mot. Det bör bli en final mellan Kevin Anderson och Rafael Nadal. Vi återkommer så klart med speltips inför finalen så fort vi vet vilka som spelar. Hoppas ni får en riktigt skön helg och imorgon så är vi tillbaka med ett nytt tips.

US Open tennis

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.