Juventus mot Genoa den 22/1 2018

Det är måndagen den 22 januari 2018 och vi ska ta och presentera veckans första speltips. Det gäller inför matchen mellan Juventus och Genoa som spelas klockan 20:45 ikväll. Här har vi en tydlig favorit i form av ett urstarkt Juventus. Nu gäller det bara att hitta något sätt att jobba upp oddset på.

Oddsjämförelse inför Juventus mot Genoa

 • Juventus (1) – 1.18
 • Oavgjort (X) – 6.45
 • Genoa (2) – 19.50
 • Tips: Juventus vinner med (0-1) handikapp till 1.63 i odds.

Det är sällan vi ser så höga odds som vi gör på Genoa. Det visar vilken klasskillnad det är på dessa lag. Därför tycker vi att ett handikapp spel är på sin plats.

Inter och Roma spelade oavgjort igår och det innebär att Juventus är det enda laget som tampas med Napoli i toppen av Serie A. Juventus ligger två på 50 poäng medan Napoli har 54 poäng. Lazio ligger på en tredjeplats med 43 poäng. Juventus har en match mindre spelad än Napoli och har alla möjligheter att knappa in ytterligare tre poäng ikväll. Juventus ser ut att göra en riktigt bra säsong.

Om man jämför Juventus med Genoa så är det som natt och dag. Genoa ligger på en femtondeplats och spelar i en helt annan liga kan man nästan säga. Genoa har nästan förlorat 50 % av sina Serie A matcher denna säsong medan Juventus har vunnit 80 % av sina. På hemmaplan så har Juventus vunnit precis 80 % av sina matcher och man har bara tappat poäng mot topp 4 lag.

Juventus är ett betydligt bättre lag

Genoa har ett svagt anfall och har bara gjort 0.5 mål per bortamatch i snitt. Nästan 70 % av bortamatcherna har slutat utan mål för Genoa. Det finns med andra ord goda möjligheter för Juventus att hålla nollan ikväll. Vi tror att Juventus vinner matchen ganska enkelt och vårt speltips blir att Juventus vinner med -1 i handikapp till 1.63 i odds hos Betsson. Det krävs därför att Juventus vinner med minst två mål och det ska man kunna klara av. Vi tror att Juventus håller nollan i denna match och därför så krävs det bara två mål av Juventus. Det kan nog bli betydligt mer än så om det vill sig väl.

Juventus har ofta gjort 3 mål eller mer mot de sämre lagen i Serie A. Dit får vi nog räkna Genoa som ligger på en femtondeplats. För att göra vårt speltips ännu lite mer intressant så har Genoa skadeproblem. Ervin Zukanovic saknas inför mötet och det kommer att märkas. Han är en viktig kugge i Genoa och utan honom så kommer det att bli större ytor för Juventus.

Om vi tittar på inbördes möte så spelade lagen oavgjort 2013 och sedan dess har Juventus vunnit sju matcher medan Genoa har vunnit två matcher. Juventus har inte förlorat mot Genoa på hemmaplan sedan 1991, så chansen att det händer är minimal.

Det känns som måndagens bästa spel att Juventus vinner denna match med -1 i handikapp. Om man vill öka risken så kan man chansa med -2 i handikapp för att få upp oddset till 2.70. Då ökar risken markant, så man ska nog inte satsa några större pengar på det.

Matchinformation

 • Match: Juventus mot Genoa
 • Tävling: Serie A
 • Plats: Juventus Stadium
 • Tid: 22/1 2018 klockan 20:45
 • TV: Viasat Fotboll
 • Livestream: Gratis live stream hos Betsson.
 • Speltips: Juventus vinner med -1 i handikapp till 1.63 i odds hos Betsson.

Det var måndagens speltips och nu hoppas vi att Juventus gör processen kort med Genoa. Ni som vill följa matchen live kan göra det via en live stream hos Betsson. Har du ett konto där så är det bara att klicka dig fram till live streaming och starta matchen klockan 20:45. Vill du se matchen på TV så är det Viasat Fotboll som gäller. Sen har vi även handbollsmatchen mellan Sverige och Vitryssland ikväll. Det svenska laget är lite för ojämnt för att vi ska våga oss på ett speltips men vi kommer att följa den matchen med spänning. Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan och att ni tittar tillbaka imorgon för fler tips.

Juventus flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.