Juventus mot Barcelona den 23 juli 2017

Denna söndag så bjuds det på en riktigt intressant match mellan Juventus och Barcelona. Det är den 23 juli 2017 som matchen spelas i International Champions Cup. Barcelona brukar alltid vara favoriter och så även denna gång. Bara namnet Barcelona gör att spelbolagen sänker oddset rejält. Matchen spelas i USA och därför så är det midnatt här i Sverige. Så det kan vara värt att hålla sig vaken lite extra länge ikväll.

Det är två av världens bästa och största fotbollsklubbar som ska mötas denna söndag. Om inget annat så tror jag att detta blir en riktigt underhållande match. Om man letar efter speltips så måste man tänka lite djupare och se om man kan hitta någon faktor att utnyttja för att få värde i denna match.

Oddsjämförelse

  • Juventus (1) – 3.30
  • Oavgjort (X) – 3.60
  • Barcelona (2) – 2.10

Juventus vann Serie A utan några större problem och man gick även och vann hela Champions League vilket är en större bedrift i mina ögon. Juventus är med andra ord ett av världens bästa lag just nu. Juventus mötte bland annat Barcelona i kvartsfinalen i Champions League. Den matchen slutade med en vinst för Juventus med förkrossande 3-0.

Nu har lagen haft lite uppehåll och har hunnit med att vila upp sig. Barcelona har nog fått lite tid att fundera på förra säsongen. Det blev ingen vinst i Primera Division och ingen vinst i Champions League. Kanske är Barcelona inne i en dålig trend och börjar tappa lite av sin forna glans?

Kan Juventus hota Barcelona?

Frågan är hur pass bra Barcelona verkligen är. Barcelona är väl aldrig dåliga men jag tycker inte riktigt man har nått upp till sin fulla potential den senaste tiden. Juventus kommer att sätta Barcelona på prov och det är upp till bevis. Juventus vann deras senaste möte och det kan nog påverka en del.

Nu är detta en sorts vänskapsmatch och då är det extra svårt att spela och ge speltips. Frågan är om lagen kommer att gå för hundra procent. Jag tror att Juventus kommer att ta denna match lite mer på allvar och man vill behålla sitt mentala övertag. Mitt speltips blir helt enkelt att Juventus skräller mot Barcelona men lägger till att man får pengarna tillbaka vid oavgjort. Det ger oss 2.40 i odds hos Betsson vilket känns bra. Det är så klart hög risk i detta speltips men även bra utdelning om det går in.

Matchinformation

  • Match: Juventus mot Barcelona
  • Tävling: International Champions Cup
  • Tid: 23 juli 2017, klockan 00:00
  • Plats: MetLife Stadium, USA
  • TV: Viasat Sport Premium
  • Livestream: Viaplay
  • Speltips: Juventus vinner eller pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.40 i odds hos Betsson.

Det är som sagt en oviss match att spela på men med tanke på hur bra Juventus har spelat den senaste tiden så tycker jag att det är värt ett spel. Lägger man sen till att det är en vänskapsmatch och att Barcelona kanske inte är så taggade så tycker jag absolut det känns intressant. Det här blir en försmak av vad vi har att vänta oss av Barcelona och Juventus under resten av året.

Gräsplan

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.