Italien U21 mot Tyskland U21 den 24 juni 2017

Det har blivit lördagen den 24 juni 2017 och vi ska som vanliga ta fram några trevliga speltips denna Midsommardag. Det är nog många som är ganska tunga i huvudet idag och därför så kan det passa bra att stanna i sängen och titta på fotboll. Vi siktar in oss på kvällens tungviktsmöte mellan Italien U21 och Tyskland U21.

Det är grupp C i U21 EM 2017 som ska avgöras. Matchen spelas på Stadion Miejski och Tyskland bör vara favoriter att vinna matchen. Tyskland har spelat otroligt bra så här långt och är tippade att spela finalen mot Spanien. Laget har spelat två matcher i gruppen och vunnit båda utan att släppa in några mål. Först blev det 2-0 mot Tjeckien och sedan 3-0 mot Danmark där vårt speltips med handicap gick in fint.

Tyskland har en ganska trygg ledning i gruppen, men om man skulle förlora med lite större siffror mot Italien så kan man trilla ner på en andraplats. Därför så tror jag att Tyskland kommer att gå för fullt och spela för att vinna matchen och stänga gruppen.

Italien började ganska bra med en 2-0 vinst över Danmark men sedan hände något mot Tjeckien. Här förlorade man med 1-3 och det kom som en kalldusch. Det var främst i slutet av matchen som Tjeckien tog över men det var absolut inte ett oförtjänt resultat. Det känns som att Italien har ett ojämnt lag som inte riktigt kommer upp i full potential.

Hur ser oddsen ut?

Vi börjar med att titta på oddsen som vanligt. Det här ser trots allt ut att vara en ganska jämn match om man ska tro på spelbolagen.

  • Italien U21 (1) – 2.75
  • Oavgjort (X) – 3.20
  • Tyskland U21 (2) – 2.15

Oddsen är hämtade från olika spelbolag och ger ett ungefärligt snitt på vad man kan hitta. Jag är lite förvånad att Tyskland får ett så pass högt odds och det bör sjunka en del innan matchstart.

Tyskland är det bättre laget

För att summera det hela och nå fram till dagens speltips så känns Tyskland som det bättre laget på alla plan. Jag är förvånad att man kan satsa pengar på Tyskland och få över 2 gånger betalt. Tyskland har bättre spelare än Italien på nästan alla positioner. Tyskland verkar även vara i betydligt bättre form och spelar bättre fotboll.

Italien lyckades inte få igång sitt spel mot Tjeckien senast och den känslan kan sitta i. Italien är pressade att vinna stort mot Tyskland för att ha chans till avancemang. Därför måste man anfalla mot ett livsfarligt Tyskland. Jag tror att Tyskland kommer att utnyttja chanserna som uppstår när Italien öppnar upp sig och stänga matchen.

Jag spelar på Tyskland med tillägget pengarna tillbaka vid oavgjort. Det ger oddset 1.70 hos Betsson just nu. Jag tycker det är ett riktigt bra spel faktiskt och det är sällan att det känns så säkert. Vill man öka risken något så kan ett rent spel på Tyskland också gå hem. Då får man lite över 2 i odds.

Matchinformation

  • Match: Italien U21 mot Tyskland U21
  • Tävling: U21-EM 2017
  • Plats: Stadion Miejski Tychach, Tychy
  • Tid: Lördagen den 24 juni 2017, klockan 20:45
  • Livestream: Dplay
  • TV: Eurosport
  • Speltips: Tyskland vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort till 1.70 i odds.

Det var allt från oss på Speltipsidag.se denna Midsommardag. Hoppas ni hade en bra dag igår och att ni passar på att vila upp er. Imorgon så är vi tillbaka med nya friska tag inför söndagens matcher.

Fotboll

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.