Iran mot Spanien den 20 juni 2018

Välkomna till onsdagen den 20 juni 2018 och vi har tre nya matcher i Fotbolls-VM 2018. Vi har laddat upp med ett speltips inför matchen mellan Iran och Spanien som spelas klockan 20:00 ikväll. Det bör bli en ensidig match som Spanien vinner men vi har trots allt hittat ett ganska trevligt odds genom att öka risken något. Matchen spelas på Kazan Arena och sänds på TV4.

Oddsjämförelse inför Iran mot Spanien

 • Iran (1) – 15.50
 • Oavgjort (X) – 6.35
 • Spanien (2) – 1.25

Det är sällan vi ser så pass ojämna matcher i VM. Spanien är gigantiska favoriter till att vinna matchen och Iran ger nästan 16 gånger pengarna. Tyvärr så känns 1X2 marknaden ganska död här och vi behöver något annat.

 • Bettingtips: Spanien vinner och det blir över 2,5 mål i matchen till 1.97 i odds.

Iran överraskade stort och tog tre poäng mot Marocko senast. Även om man lyckades att besegra Marocko så hade man en hel del tur. Med tanke på att Iran bara hade två skott på mål under hela matchen så ska man nog vara riktigt nöjda med tre poäng. Sen får vi inte glömma att det faktiskt var ett självmål som avgjorde det hela.

Man kan väl säga att Iran inte riktigt förtjänade segern mot Marocko och mot Spanien så hjälper det inte med ett självmål. Sen måste vi trots allt säga att Iran har ett bra försvarspel men mot det snabba spanska anfallet så kommer det att bli problem.

Spanien har haft en del problem inför detta VM. Julen Lopetegeui fick lämna som coach för Spanien med bara två dagar till VM eftersom han tog över Real Madrid. Fernando Hierro tog direkt över rollen och började sitt jobb med en riktigt tuff match mot Portugal. En match som vi alla vet slutade 3-3 och Cristiano Ronaldo gjorde alla Portugals mål. Trots det oavgjorda resultatet så spelade Spanien bra och förde matchen. Det var inte långt ifrån att Spanien tog tre poäng men Ronaldo ville inte ge sig.

Spanien spelar på en helt annan nivå

Nu ska Spanien möta Iran och det blir en bra match för självförtroendet. Sergio Ramos och Gerard Pique kommer inte att ha några större problem denna onsdag. Vi skulle bli förvånade om Spanien inte gjorde 3 mål och vann matchen idag. Att bortalaget (Spanien) vinner och att det blir över 2,5 mål i matchen till 1.97 i odds blir dagens speltips. Det känns som ett attraktivt spel till det oddset. Vi kan nog inte räkna med några mål från Iran så det gäller att Spanien vinner med minst 3-0. Det tror vi att man lyckas med och även om Iran har ett hyggligt försvar så kommer man inte att hinna med när Spanien sätter igång.

Ett annat spel som är intressant här är att Spanien håller nollan. Att Spanien vinner och håller nollan ger 1.76 i odds och det är ett något säkrare spel. Vi väljer trots allt det andra tipset med lite högre odds eftersom Spanien kan behöva bra målskillnad för att vinna gruppen.

Skador

Det är två friska lag som möts idag men Spanien kan sakna Daniel Carvajal som gör allt för att hinna bli frisk till matchen. Även om han inte skulle hinna bli frisk så bör det inte påverkar matchen något nämnvärt.

Troliga startelvor

 • Iran (4-5-1): Beiranvand – Safi, Pouraliganji, Montazeri, Rezaeian – Ezzatollahi, Shojaei, Ebrahimi, Amiri, Jahanbakhsh – Azmun
 • Spanien (4-5-1): De Gea – Pique, Fernandez, Ramos, Alba – Busquets, Iniesta, Alcantara, Silva, Isco – Costa

Iran stod för en hedersvärd insats mot Marocko och man kämpade sig till tre poäng. Samtidigt så kunde vi urskilja stora problem i Irans lag. Marocko borde ha avgjort matchen men ibland så går det inte som man vill. Spanien har spelskickligare spelare på alla positioner. Nu måste Iran bekänna färg och får Spanien in ett tidigt mål så kan det bli en ordentlig målfest.

Matchinformation

 • Match: Iran mot Spanien
 • Tävling: Fotbolls-VM 2018 (Grupp B)
 • Plats: Kazan Arena
 • Tid: 20/6 2018 klockan 20:00
 • TV: TV4
 • Livestream: C More Stream
 • Speltips: Spanien vinner och det blir över 2,5 mål i matchen till 1.97 i odds hos Betsson.

Det var onsdagens bästa speltips och förutom denna match så spelar Portugal mot Marocko och Uruguay mot Saudiarabien. Spanien behöver besegra Iran med marginal eftersom Portugal troligen kommer att göra samma sak med Marocko. Det är väl inget tvivel om att Spanien och Portugal kommer att gå vidare från gruppen men vem som vinner gruppen är inte helt självklart. Det är en fördel att vinna gruppen och få ett lättare motstånd i åttondelsfinalen. Hoppas ni får en bra onsdag så ses vi imorgon igen med ett nytt VM-speltips.

Spansk flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.