Inter mot Roma den 21/1 2018

Idag så har vi tittat på Serie A som är tillbaka efter ett kort uppehåll. Matchen mellan Inter och Roma spelas ikväll och den kan vi inte bara låta bli. Båda lagen kämpar om Champions League-platserna och Inter har just nu en tredjeplats i ligan medan Roma har en femteplats. Det skiljer bara tre poäng mellan lagen och därför så är denna match extra viktig.

Oddsjämförelse inför Inter mot Roma

 • Inter (1) – 2.34
 • Oavgjort (X) – 3.50
 • Roma (2) – 3.20
 • Tips: Inter vinner men pengarna tillbaka vid oavgjort till 1.71 i odds hos Bethard.

Oddsen är jämnt fördelade men Inter är en knapp favorit på hemmaplan. Det är två lag som har varit lite ojämna ett tag. Roma förlorade sist mot Atalanta och har fyra matcher i rad utan vinst. Nu har man fått lite tid på sig att ladda upp och förhoppningsvis bryta den negativa trenden.

Inter har också haft lite problem och har inte vunnit på fem matcher i ligan. Det är en mycket negativ trend för Inter och det krävs någon typ av förändring för att bryta mönstret. Vi får se om ett av lagen tar sig ut ur sin svacka denna söndag.

Det här är som sagt inte en vanlig match i Serie A. Den betyder väldigt mycket eftersom lagen ligger så pass nära varandra i ligan och samtidigt så finns det rivalitet mellan lagen. Båda lagen har sina bästa möjliga lag och lider inte av några alvarligare skador. Det här kan bli kvällens bästa match och vi får förhoppningsvis se riktigt underhållande fotboll.

Inter är starkare på hemmaplan

Eftersom båda lagen är nere i svackor så är det ganska mycket gambling att spela på en vinnare. Vi tror trots allt att Inter är det starkare laget. Man spelar på hemmaplan och är i skriande behov av poäng. Nu gäller det att visa vad man går för om man vill säkra en Champions League-plats. Oddset på en rak etta känns väldigt trevligt men vi väljer att skydda oss lite. Vårt speltips blir istället att Inter vinner men pengarna tillbaka vid oavgjort till 1.71 i odds hos Bethard.

Vi tycker att det känns som ett riktigt bra spel. Vi förlorar bara om Roma skulle vinna matchen och chansen för det är ganska liten. Inter är det bättre laget och har hemmaplan. Båda lagen är nere i svackor och behöver vända den negativa trenden. Samtidigt så tror vi att det kommer att bli en jämn match. Inter kommer att få kämpa för segern och det blir sannolikt en match som man vill se. Vi tror även att det blir många mål i matchen och över 2.5 mål i matchen till 1.75 i odds känns också som ett bra spel.

Om vi tittar på inbördes möte så har Inter vunnit fler matcher mot Roma än mot något annat lag i Serie A. Statistiken är verkligen till Inters fördel men det behöver inte betyda så mycket. Inter har även ett ess i sin rockärm i form av Mauro Icardi. Argentinaren har varit mycket bra denna säsong och det är tack vare honom som man faktiskt har tredjeplatsen i ligan. Icardi har gjort lite mer än 50 % av alla mål som Inter har gjort i Serie A denna säsong. Han har gjort betydligt fler mål på hemmaplan och om någon ska göra mål ikväll så är det han. Om du spelar på att Icardi gör mål i matchen så får du runt 2 gånger pengarna.

Matchinformation

 • Match: Inter mot Roma
 • Tävling: Serie A
 • Plats: Stadio Giuseppe Meazza
 • Tid: 21/1 2018 klockan 20:45
 • TV: Viasat Fotboll
 • Livestream: Gratis live stream hos Betsson.
 • Speltips: Inter vinner men pengarna tillbaka vid oavgjort till 1.71 i odds hos Bethard.

Inter har ett målsnitt på över 2 mål per hemmamatch, så det finns goda möjligheter till en händelserik match. Det är kanske inte veckans roligaste speltips men ett hyggligt spel att avsluta veckan med. Värdet i förhållande till risken känns bra och Inter ska ha en fördel på hemmaplan. Sen har man även Mauro Icardi som kan vara den avgörande faktorn i en match som den här. Hoppas ni är nöjda med veckan och att ni hänger med oss även nästa vecka för många nya speltips.

FC Inter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.