IFK Göteborg mot Malmö FF den 1 april 2017

Det är dags för Allsvensk premiär idag den 1 april 2017. IFK Göteborg ska möta Malmö FF och det blir en intressant match med tanke på att båda lagen brukar prestera bra. Det kan vara topplagen som drabbar samman redan nu i första matchen. Det kommer snabbt att visa sig om något av lagen har det där lilla extra som krävs för att vinna Allsvenskan.

Odds på IFK Göteborg mot Malmö FF den 1 april 2017

Vi har jämfört mellan de största spelbolagen för att hitta ett bra snitt på oddsen i denna match. Så här ser det ut just nu.

 • IFK Göteborg – 2.80
 • Oavgjort – 3.20
 • Malmö FF – 2.55

Speltips på matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF

Vad kan vi då hitta för intressanta spel att lägga? Lagen möttes senast i april under förra året och då var det full fart. Den matchen fick avbrytas efter bråk på läktaren och slutade 0-0. Nu är det dags igen och förhoppningsvis så går det lugnare till denna gång.

Matchen kommer att spelas på Nya Ullevi och det är mellan två hungriga lag. De senaste två säsongerna har Malmö FF vunnit samtliga fyra möten mellan dessa lag. Det talar för Malmö så klart men om Malmö ska ta en femte raka vinst så krävs det ett riktigt starkt lag idag. Änglarna förlorade inte en enda match på hemmaplan förra året. Så det kommer troligen att bli en tight och trevande match.

Vi tror trots allt på vinst för Malmö mot Göteborg den 1 april 2017. Det ger just nu 2.55 i odds hos Svenska Spel. Vill man vara lite mer försiktig så kan man spela på att det blir under 2,5 mål till 1.65 i odds. Vi tror på en tight och försiktig match där båda lagen vill känna på varandra och då även få mål.

Blåvitt har 18 guld bakom sig medan Malmö har 19 stycken. IFK Göteborg har några intressant nyförvärv i form av Mix Diskerud från USA, Tobias Hysén, Sebastian Eriksson och Mattias Bjärsmyr. Det är alltid svårt att sia om lagens form när en ny säsong drar igång. Malmö började förra säsongen riktigt trögt och man förlorande bland annat mot nykomlingen Jönköping. Malmö FF har också ett intressant nyförvärv i form av Lassa Nielsen.

Vad som än händer så blir det en spännande match idag och en värdemätare för framtiden av Allsvenskan.

 • Speltips (risk hög) – Malmö FF vinner till 2.55 i odds
 • Speltips (risk låg) – Under 2,5 mål i matchen till 1,65 i odds

Matchinformation

 • Match: IFK Göteborg mot Malmö FF
 • Tävling: Allsvenskan
 • Plats: Göteborg (Nya Ullevi)
 • Tid: 13:00
 • Livestream: Nej
 • TV: TV4 och C More Sport

Det här kommer att ge en försmak på hur pass bra dessa lag är. Om något av lagen ska ha en chans att vinna Allsvenskan så måste man sätta fart direkt från start. Nu hoppas vi det blir en riktigt bra match och en bra inledning på Allsvenskan så är vi snart tillbaka med fler bra speltips.

Nya Ullevi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.