IFK Göteborg – IK Sirius den 29 september 2017

Det går bra nu och även gårdagens speltips gick in enligt plan. Vi är framme vid fredagen den 29 september 2017 och utbudet är lite tunt. Vi har valt att titta på Allsvenskan och matchen mellan IFK Göteborg och IK Sirius. Vi har en självklar favorit i denna match, men vi ska reda ut om det finns något värde i det spelet.

Har man lite tid över på fredagskvällen så kan man slänga sig i soffan och avnjuta lite spännande Allsvensk fotboll. Det är den sista omgången innan landslagsuppehållet där det ska avgöras om Sverige kommer att spela i VM 2018 eller inte.

Oddsjämförelse inför IFK Göteborg mot IK Sirius den 29 september 2017

  • IFK Göteborg (1) – 1.80
  • Oavgjort (X) – 4.10
  • IF Sirius (2) – 4.75

IFK Göteborg har spelat en konstig säsong där man inte riktigt har nått upp till det som många förväntade sig. På hemmaplan så har man trots allt spelat ganska bra och det gör att man håller sig kvar i Allsvenskan nästa säsong. Man ligger just nu på plats 11 och det är inte direkt en smickrande placering för ett lag som IFK Göteborg.

Göteborg är inne i en ordentlig svacka och har nu spelat sex matcher utan en enda vinst. Man har tagit sig igenom en otroligt ojämn säsong och det finns många frågetecken. Den enda lilla ljusglimten är väl att man inte har förlorat så många matcher på hemmaplan. Det har blivit en hel del oavgjorda matcher på hemmaplan men inte så många förluster.

IK Sirius har inte heller levt upp till förväntningarna. Man ligger just nu på en åttondeplats i Allsvenskan och man hade nog hoppats på en betydligt bättre placering. Laget kommer att spela i Allsvenskan även nästa säsong men Europaplatserna ligger utom räckhåll. Man har således inte så mycket att spela för mer än sin stolthet.

Det är väl lite samma sak för IFK Göteborg som kanske inte har så mycket att spela för men det finns en sak som är viktig. Man har spelat sju oavgjorda matcher på hemmaplan denna säsong och hemmapubliken förväntar sig mer. En seger här är viktigt för Göteborg och för alla fans. Det kan ge kraft inför nästa säsong att man är på gång med sitt nya lagbygge.

Tar IFK Göteborg hem det?

Även om formen är allt annat än bra i IFK Göteborg så är den minst lika dålig i Sirius. IK Sirius har förlorat sex matcher i rad och självförtroendet är i botten. Man började säsongen ganska bra med sedan har det gått utför. Laget lider av många skadade spelare och listan är lång inför matchen mot Göteborg. Hemmalaget lider inte alls av så många avbräck och det är väl bara Vajebah Sakor som saknas.

Jag tycker att IFK Göteborg känns som det bästa laget här och som har motivation att vinna matchen. Göteborg har tidigare varit starka på hemmaplan och jag tror att man vill avsluta säsongen med flaggan i topp. Vårt speltips blir att IFK Göteborg vinner på hemmaplan till 1.80 i odds hos Bethard. Det här är ett odds som hela tiden sjunker och det tyder på att många hoppar på det tåget. Det finns en gräns där värdet försvinner ur detta spel, så ta det inte till vilka odds som helst.

Matchinformation

  • Match: IFK Göteborg mot IK Sirius
  • Tävling: Allsvenskan
  • Plats: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Tid: 29/9 2017 klockan 19:00
  • TV: C More Sports
  • Livestream: C More Stream
  • Speltips: IFK Göteborg vinner matchen till 1.80 i odds hos Bethard.

Det var allt vi hade att bjuda på denna fredag och vi hoppas att ni gillar vårt speltips här. Det behöver inte alltid vara så invecklat och här har vi valt att göra det enkelt. Oddset på 1.80 är bra eftersom jag tror att Göteborg är ett betydligt bättre lag än man har visat. Hoppas ni får en riktigt skön fredag och början på helgen.

IFK Göteborg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.