Huddersfield mot Leicester den 6/4 2019

Helgen börjar närma sig och på lördag den 6/4 2019 så har vi en ny omgång i Premier League. Det är kanske inte lördagens mest spännande match men vi har ett speltips inför Huddersfield mot Leicester City. Det känns lockande att gå igenom denna match eftersom Huddersfield spelar hemma men är ett betydligt sämre lag än Leicester City. Vi börjar närma oss slutet av säsongen och frågan är vad dessa två lag har att spela för? Motivationen kan ibland vara helt avgörande och vi känner att ett av lagen har en fördel där. Matchen spelas på John Smiths Stadium klockan 16:00 på lördag.

Oddsjämförelse inför Huddersfield mot Leicester

 • Huddersfield (1) – 4.80
 • Oavgjort (X) – 4.05
 • Leicester (2) – 1.75

Rent spontant så ser detta riktigt bra ut. Vi känner att tvåan är intressant och oddset är faktiskt ganska högt. Med tanke på Huddersfields dåliga trend så trodde vi på ett lägre odds på Leicester. Vi måste gräva djupare innan vi bestämmer oss men det känns intressant.

Huddersfield ligger sist i Premier League och efter förlusten med 2-0 mot Crystal Palace så är hoppet om spel i Premier League nästa säsong borta. Det återstår bara 6 matcher på säsongen och hemmalaget får göra sitt bästa för att inte helt skämma ut sig.

Det ser inte bra ut för Huddersfield men fyra förlorade matcher i rad. Trenden pekar rakt ner i källaren och Leicester kommer att bli ett tufft motstånd. Även om man har spelat något bättre på hemmaplan så är det fortfarande sämst i ligan. Man har bara lyckats att skrapa ihop 14 poäng på hela 32 matcher och det säger en hel del. Det känns tyvärr som ett lag som inte hör hemma i Premier League.

Urusel trend

En sak som bidrar till den dåliga placeringen är anfallet. Man har gjort helt för få mål denna säsong (18 stycken) och släppt in 59 stycken. Utan ett fungerande målskytte så blir det inte några vinster. För att göra det hela ännu värre så lär väl motivationen vara helt borta nu när man inte får vara kvar i Premier League. Det finns även en viss risk att man inte kommer med bästa möjliga lag när man inte har något att spela för.

Leicester är vanligtvis ett starkt lag men den senaste tiden så har man varit lite ojämna. Man vann nu senast mot Bournemouth med 2-0 på hemmaplan och det såg riktigt bra ut. Innan dess så var det vinst mo Burnley på bortaplan med 2-1. I den matchen så åkte Leicester på ett rött kort men lyckades trots allt vinna. Man har nu 3 vinster i rad varav en var på bortaplan. Det känns trots allt som att man ger allt i slutet.

Bortalaget ligger nu på plats 9 i tabellen och har väl etablerat sig som ett mittenlag. Det är möjligt att nå upp till plats 7 men högre än så lär bli omöjligt. Det krävs nästan 3 poäng mot Huddersfield om man ska vara med och kämpa om 7:e platsen. Med tanke på att det är ligans sämsta lag så är det viktiga poäng.

Inbördes möten

Tittar vi på inbördes möten så har faktiskt Leicester vunnit mot Huddersfield 9 av de senaste 10 gångerna. Det känns riktigt bra och även om historiken inte alltid säger så mycket så känns det bra. Vårt speltips blir helt enkelt att Leicester vinner matchen till 1.75 i odds.

Vi får förhoppningsvis se ett taggat Leicester som ger allt mot ett avtrubbat Huddersfield som inte har något att spela för. Vi hoppas att Jamie Vardy får göra mål och det skulle nästan förvåna oss om han inte gör mål. Han har trots allt gjort 6 mål i sina 7 senaste matcher.

Vi tror även att det finns en bra chans att Leicester håller nollan på lördag. Med tanke på Huddersfields dåliga anfall så ska det mycket till för att Leicester ska släppa in något. Att bortalaget vinner utan att släppa in mål kan också vara ett intressant speltips beroende på vilket odds man får.

Matchinformation

 • Match: Huddersfield mot Leicester
 • Tävling: Premier League
 • Plats: John Smiths Stadium
 • Tid: 6/4 2019 klockan 16:00
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Leicester vinner matchen till 1.75 i odds.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Förutom denna match så spelar även Newcastle mot Crystal Palace samt Birmingham City mot Leedes United klockan 16:00. Sen får vi inte glömma att Allsvenskan har dragit igång så det är full fart hela lördagen.

England flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.