Holland mot Kamerun den 15/6 2019

Vi fortsätter med Dam-VM 2019 och på lördag den 15 juni så har vi ett speltips att bjuda på. Det är inför matchen mellan Holland och Kamerun som spelas klockan 15:00. Precis som många andra matcher i Dam-VM så är detta en ganska ojämn match. Holland är storfavoriter att vinna med all rätt. Det är en ordentlig klasskillnad mellan dessa två lag. Matchen spelas på Stade du Hainaut i Frankrike.

Oddsjämförelse inför Holland mot Kamerun

 • Holland (1) – 1.12
 • Oavgjort (X) – 7.75
 • Kamerun (2) – 19.50

Precis som vi trodde så var odds mycket ojämna. Holland ska kunna vinna denna match enkelt men det låga oddset intresserar inte. Det är inte ofta man får runt 8 i odds på oavgjort i fotboll men här känns det inte värt en chansning ens.

Holland inledde lite tveksamt mot Nya Zeeland men man vann till sist med 1-0. Det var först i slutminuterna som man lyckades avgöra och man vill nog inte hamna i samma läge igen. Därför så kan vi förvänta oss en betydligt mer aggressiv inledning mot Kamerun.

Även om Holland bara vann med 1-0 så kontrollerade man matchen och hade många fina chanser. Hade man haft lite bättre avslut så hade det lika gärna kunnat sluta 3-0 eller 4-0. Om man spelar på ungefär samma sätt mot Kamerun och har lite mer tur med avsluten så kan det här bli en riktig målfest.

Stod emot bra mot Kanada

Kamerun ser kanske enkla ut på pappret men vi har studerat matchen mot Kanada som Kanada till sist vann med 1-0. Det blev absolut inte den överkörningen som många trodde att det skulle bli. Kamerun stod emot bra och hade även en del chanser men man hade en stor portion tur. Vi anser att Holland är betydligt bättre än Kanada och därför så är det svårt att riktigt värdera Kamerun efter bara en match.

Kamerun fick kämpa med näbbar och klor mot Kanada och det mesta gick ut på att försvara sig. Även om Kanada bara gjorde ett mål så såg spelet hos Kamerun inte bra ut. Det fanns inte många ljuspunkter och det var snarare Kanada som brände väldigt många chanser än att Kamerun spelade ett bra försvarsspel.

Vi räknade att Kamerun hade bara fyra skott mot mål under hela matchen mot Kanada och inget träffade mål. Så pass ensidig var den matchen och det lär inte bli bättre mot Holland. Det bör bli spel mot ett mål och troligen så kommer en hel del att slinka in.

Många mål för Holland

Denna match ska bara Holland vinna och vi tror att man gör det med en ordentlig marginal. Det finns lite olika sätt att angripa detta på men vi sticker ut hakan. Vårt speltips blir att Holland vinner med -2 i handikapp till 2.36 i odds. Det här är inte asian handicap utan vanligt handikapp. Det innebär att Holland måste vinna med 3-0 eller mer. Risken är så klart ganska hög i detta men med tanke på vad vi såg i de första matcherna så känns det rätt. Kamerun kändes så pass ofarliga att nollan bör kunna hållas ganska enkelt. Sen är det bara frågan om Holland lyckas göra 3 mål eller inte. Med tanke på hur det såg ut sist så är det nog många spelare som vill visa vad man går för.

En annan sak att tänka på är att målskillnaden kan komma att bli viktig i denna grupp. Därför bör Holland fortsätta anfalla även om man leder med 1 eller 2 mål. Det gäller bara att det lossnar lite i anfallet så kommer detta att bli riktigt intressant.

Går vi längre bak till tiden innan VM 2019 så spelade Holland riktigt bra. Vi noterar bland annat 7-0 mot Chile. Det var ett Chile som Sverige nyligen mötte och hade riktigt svårt att göra mål på. Det visar hur målfarliga Holland faktiskt är och matchen mot Nya Zeeland var troligen en tillfällighet. Vi tror på Holland och att man nu vill visa att man är ett av topplagen i detta VM.

Matchinformation

 • Match: Holland mot Kamerun
 • Tävling: Fotbolls-VM 2019 (damer)
 • Plats: Stade du Hainaut (Frankrike)
 • Tid: 15/6 2019 klockan 15:00
 • TV: TV4
 • Livestream: C More Stream
 • Speltips: Holland vinner med -2 i handikapp till 2.36 i odds hos Betsson.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Om ni vill följa denna match på TV så sänds den live på TV4 med start klockan 15:00. Det blir troligen inte någon spännande match men det ska bli spännande att se om Holland får igång målskyttet och gör mer än 2 mål. Hoppas ni får en riktigt skön helg så är vi snart tillbaka med fler speltips. På söndag så spelar Sverige mot Thailand och det bör bli en enkel seger för det svenska laget.

Hollands flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.