Holland – England den 6/6 2019

Sommaren är här och det börjar bli lite tunt med evenemang. På onsdag så drar semifinalerna i UEFA Nations League igång men vi har ett speltips inför torsdagen den 6/6 2019 (nationaldagen). Det är semifinalen mellan Holland och England som spelas i Nations League då. Rent spontant så känns det som en jämn match men vi ska se vad spelbolagen tycker. Matchen spelas på neutral mark i form av Estádio D. Afonso Henriques Guimaraes och sänds på TV4 med start klockan 20:45.

Oddsjämförelse inför Holland mot England

 • Holland (1) – 3.10
 • Oavgjort (X) – 3.25
 • England (2) – 2.50

Enland är knappa favoriter så här på förhand men det känns väldigt ovisst. Det här är en klassisk match som kan sluta precis hur som helst. Att spela på 1×2 här är väldigt svårt. Målmarknaden känns betydligt mer intressant och vi förklarar lite längre ner vad det beror på.

Det är inte VM i fotboll men Nations League är fortfarande en intressant turnering. Frågan är vilket lag som kommer att vinna denna turnering för första gången någonsin. Både England och Holland skulle behöva lite medaljer och positiva tongångar.

Båda lagen är på väg uppåt

Det såg riktigt illa ut för Holland ett tag men nu verkar det ha vänt. Inför VM 2018 så kände man inte alls igen laget men det verkar ha varit en temporär svacka. Nu är det ett nytt Holland men helt nya krafter som vi ser.

England klarade sig ganska bra i VM 2018 och slog som bekant ut Sverige i kvartsfinalen. Laget har sedan dess blivit ännu starkare och ser på pappret riktigt intressant ut. Man har många intressanta spelare att välja mellan som Jordan Pickford, Joe Gomez, Ben Chilwell, Eric Dier och Ross Barkley. Sen finns det även storstjärnor som Harry Kane som kan förändra en hel match.

Det verkar som att England håller samma klass idag som under VM 2018. Laget har vunnit sex av åtta matcher sedan dess och har bara förlorat en gång. Samtidigt så har man gjort en hel del mål under dessa åtta matcher och slagit lag som Spanien och Kroatien.

Holland har också presterat bra men har haft lite tuffare motstånd jämfört med England. Holland har vunnit fyra, två oavgjorda och förlorat två. Då har man spelat mot bland annat Tyskland och Frankrike vilket är svårare motstånd än vad England har haft.

Många mål på torsdag

Vi har två jämnstarka lag som ska mötas på torsdag men det är två anfallsglada lag som lämna en del att önska i försvaret. Vi anser att båda lagen släppet in onödigt många mål och man vinner matcher genom att själva göra ännu fler mål. Det är sällan dessa lag håller nollan och det finns nog en hel del att jobba på där. Det finns nog en bra möjlighet att vi får se en målfest på torsdag där båda lagen gör mål.

Ett oavgjort resultat ligger nog närmast till hand men det är fortfarande högst osäkert. Att båda lagen gör mål känns då betydligt mer intressant. Med tanke på att vi har två offensiva lag med något skakiga försvar så känns chansen god. Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till 1.75 i odds. Vill man öka risken något så kan det vara intressant med över 2,5 mål i matchen till 2.00 i odds.

Denna match spelas i Portugal mot neutral mark. Liverpool vann Champions League finalen och Harry Kane spelade i finalen. Frågan är om han har hunnit hämta sig till på torsdag. Det kan finnas en del trötta spelare men det ska inte påverka i någon större utsträckning. Även om Kane skulle vara trött så finns det många intressanta alternativ.

Hollands stjärnor Donny van de Beek, Steven Bergwijn och Memphis Depay kommer alla att vara utvilade inför denna match. Hur vi än vänder och vrider på det så känns det högst troligt att båda lagen gör mål i torsdagens match.

Matchinformation

 • Match: Holland mot England
 • Tävling: UEFA Nations League (semifinal)
 • Plats: Estádio D. Afonso Henriques Guimaraes
 • Tid: 6/6 2019 klockan 20:45
 • TV: TV4, C More Fotboll
 • Livestream: C More Stream
 • Speltips: Båda lagen gör mål till 1.75 i odds.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Nations League drar som sagt igång redan på onsdag den 5/6 när Portugal möter Schweiz. Vi kommer inte att skriva ett separat speltips inför den matchen men mycket talar för att Portugal ska kunna vinna den men oddset känns för lågt. Nu håller vi istället tummarna för en spännande match på torsdag med många vackra mål. Hoppas ni får en riktigt bra start på sommaren!

Hollands flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.