Hertha Berlin mot Östersunds FK den 7/12 2017

Det är torsdagen den 7 december 2017 och idag så har vi ett speltips inför Östersunds match mot Hertha Berlin i Europa League. Hur långt ska det här bära? Östersund har lyckats med en otrolig bragd som ingen trodde var möjlig. Tränaren Potter har verkligen övertalat sina spelare att inget motstånd är för svårt. Nu talar mycket för att man kommer att vinna gruppen.

Hertha Berlin tar emot Östersund i El denna torsdag och det blir den sista matchen i gruppen. Hertha Berlin ligger oväntat nog sist i gruppen och har ingen chans att ta sig vidare. Man kommer troligen att ställa upp med en ganska svag elva och spara krafter inför Bundesliga istället. Östersund har istället all motivation att göra sitt bästa och vinna gruppen på egen maskin.

Oddsjämförelse inför Hertha BCS Berlin mot Östersunds FK

  • Hertha Berlin (1) – 2.30
  • Oavgjort (X) – 3.35
  • Östersunds FK (2) – 3.30

Oddset känns lite märkligt faktiskt och tvåan här lockar faktiskt. Östersunds FK är redan klara för slutspel men en gruppseger kan ge ett lättare motstånd i nästa omgång.

Hertha spelar bara för äran

Från början så såg det ut som en svår grupp med Atheltic Bilbao, Zorya och Hertha Berlin. Man trodde att Hertha Berlin skulle vara med och slåss om toppen. Det är ett lag med lång historik som nu ser ut att sluta sist i gruppen. Hertha har bara en seger och en oavgjord så här långt. Om man skulle slå Östersund på torsdag så kan man faktiskt sluta på tredjeplats och behålla lite av äran. Formen är allt annat än bra och man har bara vunnit en av de fem senaste matcherna.

Östersund ångar på

Östersund spelar med ett otroligt självförtroende i Europa League. Det var väl ingen som trodde att man skulle nå så här långt. Östersund är laget som har gjort saker lite annorlunda och lyckats med det. Kanske har man överraskat sina motståndare som har gått in och underskattat laget. Östersund har 3 vinster, en oavgjord och en förlust på de fem senaste matcherna. Man slutade på en femte plats i Allsvenskan och det speglar inte riktigt framfarten i Europa League.

Vi har tidigare haft speltips med vinst för Östersund och det har gått bra. Östersund besegrade Hertha Berlin på hemmaplan och nu på bortaplan så har hemmalaget inte lika mycket att spela för. Östersund har all anledning att göra sitt yttersta för att vinna gruppen. Vårt speltips blir att Östersund vinner matchen men vi säkrar upp med pengarna tillbaka vid oavgjort. Det ger oss oddset 2.30 just nu vilket känns riktigt bra.

Den största anledningen till vårt speltips är helt enkelt att Hertha inte har något att spela för mer än äran. Inte nog med det, utan laget är inne i en riktig svacka och har förlorat matcher som man borde vinna. På hemmaplan så har det gått lite bättre rent resultatmässigt men det betyder inte att man har spelat bra. Vi har svårt att se Hertha Berlin som segrare här och i bästa fall så får man ett oavgjort resultat.

Östersund vann den första matchen med ett mål och det är allt som krävs. Saman Ghoddos är på hugget och det kan vara intressant att lägga ett litet chansspel på att han gör mål i matchen. Hertha har bara vunnit 20 % av sina Europa League matcher denna säsong och mycket talar för att man inte kommer att öka på den siffran mot Östersund.

Matchinformation

  • Match: Hertha Berlin mot Östersunds FK
  • Tävling: Europa League
  • Plats: Berlins Olympiastadion
  • Tid: 7/12 2017 klockan 21:05
  • TV: Kanal 9
  • Livestream: Eurosport Player
  • Speltips: Östersund vinner (DNB) till 2.30 i odds hos Betsson.

Det var det hela inför matchen mellan Hertha Berlin och Östersund. Nu väntar vi med spänning på denna match och även om man inte spelar på den så är det en match som man måste se. Den sänds som tur är på Kanal 9 så att de flesta kan se den utan att det behöver kosta något. Vill man följa matchen via en live stream så går det bra om man använder Eurosport Player. Nu håller vi tummarna för att Östersund tar hem gruppen och fortsätter sitt äventyr i Europa.

Östersunds FK

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.