Helsingborg mot Brommapojkarna den 12 juni 2017

Vi har en ny frisk vecka framför oss och vi ska leta fram många bra speltips denna vecka. Vi försöker att skriva minst ett speltips om dagen men ibland blir det betydligt fler. Vi kommer även att fokusera på att recensera fler spelbolag framöver.

Det är måndagen den 12 juni 2017 och vi har riktat blickarna mot Superettan. Idag så spelar Helsingborg hemma mot Brommapojkarna och där har jag hittat ett ganska bra spel. En fördel med de lite lägre ligorna är att spelbolagen inte har riktigt lika bra koll och att man ibland kan få en fördel i form av högre odds. Brommapojkarna leder Superettan knappt före Helsingborg och därför så blir detta en extra viktig match för båda lagen.

Förutom Brommapojkarna och Helsingborg så är Dalkurd med och slåss om förstaplatsen. Man kan säga att det är dessa tre lag som gör upp om titeln i år. Helsingborg åkte ut ur Allsvenskan ifjol och nu är man hungriga att snabbt ta sig tillbaka och hoppas på att ingen märkte att de var borta. Laget har väl spelat som man kunde förvänta sig och ligger ganska bra till. Sen är spelet kanske inte riktigt på topp och det kan bero på att spelarna saknar motivation. Det känns inte så roligt att spela i Superettan när man varit ett Allsvenskt lag i många år.

Odds inför matchen Mellan Helsingborg och Brommapojkarna den 12 juni 2017

Precis som vanligt så går vi först igenom oddsen på matchen innan vi presenterar vårt speltips. Så här ser det ut just nu när jag skriver detta.

  • Helsingborg (1) – 2.60
  • Oavgjort (X) – 3.25
  • Brommapojkarna (2) – 2.60

Det är jämt så det förslår och även om det är lockande att spela Helsingborg som segrare på hemmaplan så gör jag tvärtom. Mitt speltips blir att Brommapojkarna vinner mot Helsingborg till 2.60 i odds. Jag tycker att Brommapojkarna har sett betydligt bättre ut och är mycket hungrigare på plan. Det ska bli kul att se denna match i Superettan som börjar klockan 19:00 ikväll.

Brommapojkarna leder trots all Superettan ganska komfortabelt och laget har visat sig kunna pressa flera Allsvenska lag. Brommapojkarna mötte Helsingborg i gruppspelet hemma i våras och då slutade matchen 3-0. Det var Viktor Gyökeres som låg bakom mycket av det som hände i den matchen. Nu ska Helsingborg mötas på bortaplan och jag tror på en vinst för Brommapojkarna men inte så stor som sist. Jag tror att det blir en ganska tight och målsnål match och därför så väljer jag att spela under 2,5 mål i matchen till 1.95 i odds. Det får bli mitt andra och sista speltips denna måndag. Det andra spelet passar ganska bra ihop med det första eftersom de sprider den totala risken om man fördelar insatsen på ett bra sätt.

Matchinformation

  • Match: Helsingborg mot Brommapojkarna
  • Tävling: Superettan
  • Plats: Helsingborg, Olympia
  • Tid: Klockan 19:00 den 12 juni 2017
  • Livestream: Nej
  • TV: TV4 Sport
  • Speltips: Brommapojkarna vinner till 2.60 i odds och det blir under 2,5 mål till 1.95i odds.

Förutom matchen mellan Helsingborg och Brommapojkarna så spelas även matchen mellan Örgryte IS och Dalkurd FF. Även det blir en intressant match som Dalkurd bör kunna ta även om det är bortaplan. Tyvärr så har jag inte hunnit analysera det spelet något närmare och därför så vågar jag inte ge något speltips på den matchen. Nu inväntar vi en trevlig fotbollskväll och förhoppningsvis så sitter båda mina spel. Har du några egna funderingar om matchen så får du gärna skriva en kommentar här under. Det är alltid intressant att se hur andra tänker och analyserar.

Superettan

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.