Hamburger SV mot Holstein Kiel den 8/6 2020

Det är fortfarande ett begränsat utbud av sport igång men vi har hittat en intressant match i Bundesliga 2. Matchen spelas på måndag den 8/6 2020 klockan 20:30 och är mellan Hamburg och Holstein Kiel. Det är inte så många som har stenkoll på båda dessa lag men jag har gjort ett digert arbete. Nackdelen med att gå ner i de lite lägre ligorna är att oddsutbudet är begränsat och det är svårare att se matchen via livestream. Nu verkar det trots allt som att denna match går att se på Viaplay vilket är trevligt.

Oddsjämförelse inför Hamburger SV mot Holstein Kiel

 • Hamburger SV (1) – 1.60
 • Oavgjort (X) – 4.00
 • Holstein Kiel (2) – 4.80

Hamburger SV är favoriter att vinna matchen enligt spelbolagen och det är med all rätt. Man ligger hela 11 poäng ovanför Holstein Kiel i Bundesliga 2. Hemmalaget är favoriter och bör kunna ta hem denna match men oddset känns något för lågt med tanke på den dåliga formkurvan. Jag tror att det nästan är lika stor chans att matchen slutar oavgjord och då ser det oddset betydligt bättre ut.

Båda lagen verkar vara i en formsvacka

Det första man lägger märke till när man studerar utvecklingen för dessa båda lag är att formen verkar vara allt annat än bra. Baserat på de 6 senaste matcherna så ser det inte positivt ut. Hamburg har två vinster, två oavgjorda och två förluster. Kiel ligger på en vinst, två oavgjorda och tre förluster. Det är inga smickrande resultat som vi ser här. Hamburg lyckades visserligen att vinna nu senast mot bottenlaget Wehen med 3-2. Det krävdes ett sent mål för att säkra 3 poäng och det lutade mer mot ett oavgjort resultat. Kiel förlorade sin senaste match med 2-1 mot Arminia Bielefeld.

Hamburg är hemmastarka

Vi har inte noterat många förluster hemma på Volksparkstadion för Hamburg. Med det sagt så har man spelat en hel del oavgjorda matcher på hemmaplan. Det kommer att bli svårt för Holstein Kiel att ta poäng på måndag men ett oavgjort resultat är absolut möjligt. När vi studerar Kiels resultat på bortaplan så noterar vi att man har tagit poäng i 9 av 15 bortamatcher vilket inte är fy skam.

Dessa båda lagen spelade 1-1 när man sist spelade mot varandra. Det var i höstas och mycket har så klart hänt sedan dess. Båda lagen har gjort en hel del mål den senaste tiden och det är sällan att man går mållösa. Även om man förlorar en match så brukar lagen i alla fall få in ett mål. Det är alltid intressant när vi skriver speltips.

Kiel imponerar på bortaplan

Vi tycker som sagt att Holstein Kiel har imponerat på bortaplan med tanke på placeringen i tabellen. Man har tagit en hel del poäng på bortaplan, även om de flesta av dessa har varit p.g.a. oavgjorda matcher. Med tanke på oddset så tycker vi att det oavgjorda resultatet är mest intressant och det blir dagens speltips. Det kan mycket väl bli så att Hamburg vinner matchen i slutminuterna men jag tycker att det är värt att ta en liten chans till ett så pass trevligt odds.

Matchinformation

 • Match: Hamburger SV mot Holstein Kiel
 • Tävling: Bundesliga 2
 • Plats: Volksparkstadion
 • Tid: 8/6 2020 klockan 20:30
 • TV: Viaplay Sport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Matchen slutar oavgjord till 4.00 i odds.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Anledningar till vårt speltips inför Hamburg mot Kiel

 • Vi har inte noterat många förluster på hemmaplan för Hamburg.
 • Båda lagen har gjort mål i sina senaste matcher.
 • Holstein Kiel har tagit poäng i 9 av 15 bortamatcher.

Vi tror absolut på chansen för ett oavgjort resultat på måndag men det kommer att bli tufft för Kiel. Spelar man som man har gjort den senaste tiden så bör man kunna göra 1-2 mål på Hamburg och det kan mycket väl räcka för ett oavgjort resultat. Vi håller tummarna för bortalaget på måndag så får vi se hur det går.

Holstein Kiel

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.