Speltips inför Halmstad mot Sirius den 12 augusti 2017

Det har blivit lördag och det är den 12 augusti 2017. Precis som alltid så är det mycket fotboll på lördagar men det har inte varit helt lätt att skriva ett bra speltips idag. Vi har tittat mycket på Premier League men inte riktigt hittat det där lilla extra. Vi valde istället att stanna kvar i Allsvenskan och det är matchen mellan Halmstad och Sirius som vi fokuserat på.

 • Speltips: Båda lagen gör mål till 1.70 i odds hos Bet365.

Snabbfakta och statistik

 • Halmstad gör i snitt 1.22 mål per hemmamatch i Allsvenskan.
 • Halmstad släpper även in 1.22 mål per hemmamatch.
 • Sirius gör i snitt 1.55 mål per bortamatch i Allsvenskan.
 • Sirius har släppt in i snitt 1 mål per bortamatch i Allsvenskan.
 • Halmstad och Sirius har spelat en gång tidigare under säsongen och då vann Sirius med 2-1.

Halmstad har inte varit bra detta år och förutom vinsten mot Jönköping med hela 6-1 så har man 16 matcher i rad utan vinst. Nu hoppas man att detta var genombrottet som man hade väntat på och nu har det släppt. Halmstad ligger näst sist i ligan och här gäller det att kämpa med näbbar och klor för att inte åka ner.

Sirius ligger på en fjärdeplats och har spelat riktigt bra. Det var bara nu sist som man fick ett litet hack i kurvan efter en 4-1 förlust mot AIK. Båda lagen har nyligen spelat lite annorlunda matcher med riktigt många mål. Vi hoppas att den trenden fortsätter och att matchen mellan Halmstad och Sirius blir en målrik match.

Oddsjämförelse inför Halmstad BK mot IK Sirius

 • Halmstad BK (1) – 2.65
 • Oavgjort (X) – 3.50
 • IK Sirius (2) – 2.86

Jag tycker att det nästan känns lite konstigt att oddsen är så pass jämna. Om man bara tittar på tabellen så borde Sirius vara en större favorit här trots bortaplan. Det hela beror på att Halmstad såg riktigt bra ut i den senaste matchen medan Sirius såg betydligt sämre ut. Det är ett svårt läge och matchen känns helt öppen. Därför låter vi helt enkelt bli 1X2 marknaden.

Förklaring på Halmstad mot Sirius speltipset

Båda lagen har varit bra på att göra mål den senaste tiden. Även om man inte vinner matchen så har man nästan alltid lyckats peta in ett mål. Halmstad fick en förstärkning i form av Johan Oremo som har gjort mål i 3 av 3 matcher. Det känns lite lockande att spela honom som målgörare även i denna match men det är inte vårt speltips.

Sirius har varit riktigt bra på att göra mål den senaste tiden. Deras fyra senaste matcher har alla varit målrika med närmare 20 mål totalt. De har gjort 1.6 mål per match denna säsong och det känns riktigt bra. Det känns nästan garanterat att Sirius kommer att göra minst ett mål på Halmstad denna lördag. Frågan är om Halmstad kan få in minst ett mål? Jag såg deras senaste match och fortsätter de att spela på det sättet så kommer det att bli mål. Halmstad har mycket att kämpa för och därför så blir vårt speltips att båda lagen gör mål till 1.70 i odds. Ni ryggar spelet på egen risk.

Matchinformation

 • Match: Halmstad mot Sirius
 • Tävling: Allsvenskan
 • Tid: 12 augusti 2017 klockan 16:00
 • Plats: Örjans Vall, Halmstad
 • TV: C More Sport
 • Livestream: C More Play
 • Speltips: BLGM till 1.70 i odds hos Bet365.

Följ Halmstads BK – Sirius via live stream

Du kan se Halmstads BK – Sirius via live stream hos C More Play. Det kostar en slant men sen kan du streama en hel månad och se matcher direkt i din dator, surfplatta eller mobil var du än befinner dig.

Det var allt denna lördag. Vi försöker att hålla oss till matcher med bra värde och det tyckte jag att vi hittade idag. Att nästan dubbla pengarna på att båda lagen gör mål i den matchen känns mycket intressant. Med tanke på hur stor klasskillnad det är mellan dessa lag så kan det även vara intressant att spela på en vinst för Sirius till över 2 i odds. Det hade blivit mitt speltips i normala fall men eftersom Halmstad såg så bra ut i den senaste matchen så väljer jag att “bara” spela på att båda lagen gör mål. Hoppas ni får en bra lördag så är vi tillbaka imorgon igen med veckans sista speltips.

Gräsmatta fotbollsplan

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.