Överspel på BK Häcken mot Malmö FF den 8 juli 2017

Allsvenskan är i full gång efter sommaruppehållet och den 8 juli 2017 så spelar bland annat BK Häcken mot Malmö FF. Jag kände ganska snabbt att det finns värde i denna match och jag har ett bra speltips. Det är två offensiva lag som möts och det bör resultera i många mål.

Oddsjämförelse

  • BK Häcken (1) – 2.80
  • Oavgjort (X) – 3.40
  • Malmö FF (2) – 2.40

Det blir en jämn match enligt spelbolagen och det känns ganska svårt att spela på en vinnare här. Oavgjort skulle vara en möjlighet men det är lite för hög risk för min smak.

Malmö ångar på

Malmö har kommit igång ganska bra och är på god väg att försvara sin titel i Allsvenskan. Malmö placerar sig i toppen av Allsvenskan med 3 poäng till tvåan Norrköping och hela 8 poäng ner till trean. Det är ett allt mer offensivt Malmö som vi ser och det blir en hel del mål. Man kommer att gå för 3 poäng mot Häcken även om det är på bortaplan. Alla poäng är viktiga om man vill vinna Allsvenskan. Malmö FF har gjort 1.77 mål i snitt per match under denna säsong och det talar sitt tydliga språk.

Häcken närmar sig tredjeplatsen

Häcken är också ett ganska offensivt lag med 1.57 mål i snitt per match. Formkurvan pekar uppåt för Häcken, även om de var lite trögstartade. Jag har lagt märke till att det ofta blir många mål i matchen när Häcken är involverade. Över hälften av alla matcher som Häcken spelat i år har slutat med mer än 2,5 mål. Förra veckan så vann Häcken mot Hammarby med 2-0 och är nu bara 2 poäng ifrån tredjeplatsen. Tyvärr så är viktiga spelare som Sudic, Kamara och J Andersson skadade, vilket kan påverka matchbilden. Vi kommer troligen att få se en matchbild där Malmö styr och Häcken kontrar. Det bör kunna skapa ytor för Häcken att göra mål på.

Speltips inför BK Häcken mot Malmö FF

Ni kanske förstår vad jag vill komma till. Det här är två lag som spelar offensiv rolig fotboll och som gör mycket mål. Kan det bli något annat än ett målkalas på lördag? Mitt speltips blir över 2,5 mål i matchen till 1.85 i odds hos Bet365. Vill du dra ner risken något (och oddset) så går det att spela på att båda lagen gör mål till 1.70 i odds istället.

För att lägga ännu mer vikt bakom speltipset så har båda lagen gjort mål i 7 av sina 8 senaste matcher. 62 procent av deras spelade matcher har slutat med över 2,5 mål. Man kan inte alltid lita på statistiken men här känner vi att den är ett bra hjälpmedel.

Följ Allsvenskan gratis hos Redbet

Redbet har en kampanj där man kan få en månad gratis C More Premium om man gör en insättning och spelar för minst 200 kr med koden “CMORE”. Här kan du bland annat följa Allsvenskan via live stream. Läs mer om kampanjen hos Redbet.

Matchinformation

  • Match: BK Häcken mot Malmö FF
  • Tävling: Allsvenskan
  • Tid: Lördagen den 8 juli 2017, klockan 18:00
  • Plats: Rambergsvallen, Göteborg
  • TV: C More
  • Livestream: C More
  • Speltips: Över 2.5 mål i matchen till 1.85 i odds hos Bet365

Det var lördagens match hos oss på Speltipsidag.se. Vi försöker att fokusera på ett eller två speltips varje dag och lägga ner mer energi på dessa. Vi hoppas på så sätt hålla högre kvalitet. Nu håller vi tummarna för riktigt många mål i matchen mellan BK Häcken och Malmö FF.

CMore Redbet

1 Kommentar

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.