Häcken Hammarby i Allsvenskan den 3 juli 2017

Det är måndag och man är lite sliten efter helgens bravader. Vi ska trots allt ta och vaska fram ett speltips denna måndag den 3 juli 2017 och jag har valt att titta på Allsvenskan. Idag spelar Djurgården mot Kalmar och Häcken mot Hammarby. Jag hittade bäst värde i matchen mellan BK Häcken och Hammarby IF.

Häcken har inte riktigt levt upp till förväntningarna i Allsvenskan 2017. De ligger just nu på en 9:e plats i tabellen och det är betydligt sämre än vad man hade hoppats på. Hammarby ligger före Häcken och det var nog inte många som kunde tro det när Allsvenskan drog igång i år.

Häcken har trots allt ett bra lag på papperet och man har värvat en hel del nya spelare. Nu gäller det bara att spela ihop laget och komma upp till sin riktiga nivå. Än så länge så har det inte fungerat så bra men jag tror att man börja få fason på det nu. Tyvärr så förlorade man två matcher precis innan sommaruppehållet och den känslan kan hänga kvar. Häcken måste nu skaka av sig det som har varit och ta nya friska tag. Jag tror att vi får se ett nytt Häcken nu efter sommaruppehållet som börjar spela som ett lag igen.

Oddsjämförelse inför Häcken mot Hammarby

  • BK Häcken (1) – 1.80
  • Oavgjort (X) – 3.75
  • Hammarby IF (2) – 4.50

Spelbolagens odds talar sitt tydliga språk. Häcken är ganska stora favoriter att vinna matchen och även oavgjort är ganska osannolikt om man ska lita på oddsen. Tror man att Hammarby kan överraska och vinna matchen eller nå ett oavgjort resultat så finns det mycket pengar att vinna här.

Hammarby har inte varit bra på bortaplan

Hammarby ligger just nu på 8:e plats i Allsvenskan. Det är lite bättre än vad vi hade väntat oss. Allsvenskan är ovanligt jämn i år och det skiljer inte mycket mellan de olika placeringarna. Det innebär att man snabbt kan klättra om man får in några fullträffar. Det är inte omöjligt att Hammarby klättrar några placeringar till i tabellen. Hammarby har inte varit så bra på bortaplan och det kan vara avgörande i denna match.

Hammarby brukar vara ganska roligt att titta på eftersom man är ett offensivt lag och har gjort 19 mål så här långt i Allsvenskan. Häcken är också ett ganska offensivt lag men som inte riktigt har lyckats sätta sina chanser. Nu spelar man på hemmaplan mot Hammarby och det gör sitt så klart. Min magkänsla säger att det kommer att lossna för Häcken i höst och därför så börjar man med en seger mot Hammarby. Mitt speltips blir att Häcken vinner till 1.80 i odds. Det är inget monsterodds men jag tycker att det är bra värde här med tanke på hur mycket bättre Häcken ska vara.

Matchinformation

  • Match: Häcken mot Hammarby
  • Tävling: Allsvenskan
  • Tid: Tisdagen den 3 juli 2017, klockan 19:00
  • Plats: Rambergsvallen, Göteborg
  • Livestream: C More
  • TV: C More
  • Speltips: Häcken vinner till 1.80 i odds.

Det var allt inför måndagens match mellan Häcken och Hammarby. Jag tycker att spelet på Häcken är värd en chansning och oddset känns bra. Båda lagen har haft problem i Allsvenskan men Häcken har det bästa laget. Får man bara igång sitt spel så kommer man att vinna matchen.

Fotboll gräs

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.