BK Häcken mot AIK den 24 september 2017

Vi har nått fram till veckoslutet och det är söndagen den 24 september 2017. Det spelas många fotbollsmatcher idag, men vi har valt matchen mellan BK Häcken och AIK. Det är ett toppmöte i Allsvenskan och det tog lite tid att tänka ut vårt speltips. Matchen spelas på Rambergsvallen i Göteborg och sänds på C More Sports med start klockan 17:30.

Oddsjämförelse inför BK Häcken mot AIK

 • BK Häcken (1) – 2.55
 • Oavgjort (X) – 3.45
 • AIK (2) – 3.10

Som ni ser så är det väldigt jämt enligt spelbolagen. Häcken är en liten favorit på hemmaplan men det är inte mycket som skiljer. Båda lagen jagar efter en Europaplats och för att ha en chans på den så behöver man nästan tre poäng här. Det är med andra ord mycket som står på spel i denna match. Förutom denna match så spelar även Djurgårdens IF mot Hammarby IF på Tele2 Arena idag.

Det kommer att bli en spännande dag i Allsvenskan med många intressanta matcher. Häcken spelar mot AIK och det ska bli riktigt intressant att se vem som är hetast i den matchen. Båda lagen ligger på exakt samma poäng (41) och tre poäng efter Djurgården. Malmö FF har dragit ifrån lite i toppen och det blir svårt att hinna ifatt. Det gäller att placera sig i topp 3 i Allsvenskan för att få en plats i Europa och det har båda lagen här en chans till.

Vem gör det första målet?

Det är två defensivt starka lag som möts och det första målet kommer att bli oerhört viktigt. Det är kanske inte helt omöjligt att denna match slutar 0-0 och det är kanske något som båda lagen känner sig ok med. Med tanke på vad som står på spel så kan det vara nervöst och inget av lagen vågar att riskera något bakåt.

Båda lagen kommer att kämpa hårt för att vinna matchen men utan att ta några onödiga risker bakåt. Häcken har ett friskt och starkt lag utan några allvarliga avbräck. Får man bara igång sin offensiv så har man goda möjligheter att vinna denna match. Samma sak gäller för AIK som har ett friskt lag inför dagens match. Man kommer nog att försöka ändra sitt spel lite för att överraska Häcken. Det var inte helt lätt att hitta ett vettigt spel men det här är vad vi har att bjuda på.

Speltips inför matchen mellan BK Häcken och AIK

Mitt speltips blir att vi får under 2,5 mål i matchen till 1.82 i odds hos Betsson. Det är väl ett ganska rimligt spel med tanke på vad som står på spel. Båda lagen kommer att vara försiktiga och vill inte riskera att släppa in något bakåt. Så länge det inte blir några tidiga mål så tror jag att vi får se en målsnål historia.

Allsvenskan – Tabell 24 september

 1. Malmö FF – 51
 2. Djurgården – 44
 3. Häcken – 41
 4. AIK – 41
 5. Norrköping – 40
 6. Östersund – 39
 7. Hammarby – 33

Matchinformation

 • Match: BK Häcken mot AIK
 • Tävling: Allsvenskan
 • Plats: Rambergsvallen, Göteborg
 • Tid: 24 september 2017 klockan 17:30
 • TV: C More Sports
 • Livestream: C More Stream
 • Speltips: Det blir under 2,5 mål i matchen till 1.86 i odds hos Betsson.

Det var allt denna söndag och nu inväntar vi en ny frisk vecka med många spännande matcher och speltips. Nu hoppas vi på en försiktig match mellan Häcken och AIK. Det är inte bara det att man får 0 poäng om man förlorar denna match, utan det andra laget får 3 poäng och drar ifrån i tabellen. Det kommer att vara två riktigt försiktiga lag som kommer att vara livrädda för att göra misstag.

Fotboll på planen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.