Göteborg mot Halmstad på Gamla Ullevi den 10 juli 2017

Idag den 10 juli 2017 så ska Göteborg spela mot Halmstad i Allsvenskan. Det är en match där Göteborg är favoriter att vinna och därför så är oddset på en sådan utgång väldigt lågt. Vi väljer istället att spela på oavgjort med försäkring eftersom jag tror att det blir en ganska stel tillställning. Läs vidare och få mer fakta om detta speltips.

Matchen spelas klockan 19:00 på Gamla Ullevi. Blåvitt är som sagt stora favoriter att vinna matchen enligt spelbolagen. Blåvitt har kanske inte imponerat så stort den senaste tiden och ligger på 11:e plats i Allsvenskan men Halmstad har parkerat sig på en 15:e plats och är strået sämre. Sen får vi väga in att Göteborg spelar hemma och har ett ordentligt stöd i ryggen. Jag ser trots allt inget värde i att spela på Göteborg eftersom oddset är så pass lågt och ett oavgjort resultat är inte alls omöjligt.

Odds inför Göteborg mot Halmstad

Här hittar ni odds på matchen mellan Göteborg och Halmstad. Vi jämför odds från flera olika spelbolag för att försöka hitta så bra odds som möjligt.

  • IFK Göteborg (1) – 1.40
  • Oavgjort (X) – 4.80
  • Halmstad BK (2) – 10.00

Det är en ovanligt ojämn match om man tittar på oddsen men jag tycker inte riktigt att det reflekterar verkligheten. Jag tror inte att IFK Göteborg kommer att gå in och bara sopa banan med Halmstad utan det blir nog en betydligt jämnare match.

Halmstad har det inte lätt i Allsvenskan

Nykomlingen Halmstad har fått känna på hur det är att spela i Allsvenskan igen. Nu ligger man näst sist i tabellen och det krävs jobb för att kunna nå en kvalplats och rädda sig kvar. Laget har haft det svårt att vinna matcher även om man varit bäst på plan. Det saknas helt enkelt det där lilla extra som krävs i fotboll. På bortaplan så har Halmstad inte alls varit bra men jag tror att man kan orka med ett oavgjort resultat ikväll.

Göteborg är bättre än Halmstad men det har inte varit lätt för Göteborg den senaste tiden. Halmstad kommer att spika igen och göra allt för ett oavgjort resultat. Även om jag inte tror att Halmstad kan vinna så tror jag att man kommer att försvara sig till sig ett oavgjort resultat. Mitt speltips blir oavgjort (X) med pengarna tillbaka vid hemmavinst till 1.50 i odds hos Betsson. Det är ett tråkigt spel men med ett bra värde och ibland så behöver man hämta igen bankrullen lite. Vill man chansa lite mer och få ett högre odds så kan man spela på oavgjort utan försäkring. Då får man närmare 5 gånger pengarna hos Betsson.

Matchinformation

  • Match: IFK Göteborg mot Halamstad BK
  • Tävling: Allsvenskan
  • Tid: 10 juli 2017, klockan 19:00
  • Plats: Göteborg, Gamla Ullevi
  • TV: C More
  • Livestream: C More
  • Speltips: Oavgjort med pengarna tillbaka om hemmalaget vinner till 1.50 i odds hos Betsson.

Vi ska se om vi kan få fram ett andra speltips idag med bra värde men vi känner vi att detta är dagens bästa spel. Matchen mellan Göteborg och Halmstad kan mycket väl sluta oavgjort och nu har vi även försäkrat oss om hemmalaget skulle gå och vinna matchen. Att Halmstad skulle vinna matchen känns helt osannolikt och därmed så är vår nedsida väldigt begränsad.

IFK Göteborg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.