Gais mot Gefle den 23 maj 2017

Ett formsvagt Gais ska möta ett riktigt svagt Gefle. Gais förlorade senast mot Varberg med hela 7-1 och det kan tära på självförtroendet. I Gefle så är det om möjligt ännu sämre. Det är inte mycket som har gått Gefles väg och man ligger nu sist i ligan. Idag den 23 maj 2017 så ska dessa båda lag mötas och vi ska se om vi kan hitta något intressant spel inför matchen.

Gais har förlorat två matcher i rad och det känns som att laget är inne i en svacka. Man började säsongen bra men nu har det gått utför ett tag. Förlusten mot Varberg med 7-1 var pricken över i:et och nu krävs det krafttag för att återhämta sig.

Gais försöker nog glömma det som varit och tittar framåt. Innan vi gräver djupare och tar fram ett speltips så ska vi titta på oddsen.

Gais mot Gefle odds

Så här fördelar spelbolagen oddsen inför matchen.

  • Gais (1) – 1.87
  • Oavgjort (X) – 3.50
  • Gefle (2) – 3.96

Gais är favoriter att ta hem matchen på hemmaplan men oddset på 1.87 känns ganska bra. Det är mitt speltips idag den 23 maj 2017. Gais vinner matchen till 1.87 i odds hos Betsson. Även om Gais form inte är den bästa så är Gefles ännu sämre. Gefle ligger i botten och riskerar att åka ut ur Superettan. Jag tror att Gais kommer att vakna till och börja vinna igen. Vinner man inte hemma mot Gefle så blir jag mycket förvånad.

Många mål

Gefle har ett riktigt dåligt försvar och man har släppt in många mål. Framåt så är det lite bättre och man har faktiskt lyckats göra en hel del mål. Gefle har spelat fyra matcher som slutade med över 2,5 mål. Därför så kör vi ett andra speltips på matchen mellan Gais och Gefle. Över 2,5 mål i matchen ger oss oddset 1,81 just nu. Även Gais har varit involverade i matcher med många mål. Jag tror att det blir riktigt många mål när Gais och Gefle möts idag. Jag tror inte så många har hittat detta värdespel och det kompletterar även mitt andra speltips riktigt bra.

Riskfritt spel hos Betsson

Det här är inget nytt erbjudande men vi påminner om det ibland. Nya kunder hos Betsson får ett riskfritt spel på upp till 1000 kronor. Om du förlorar på ditt första spel så betalar Betsson tillbaka insatsen. Tänk på att det finns omsättningskrav och lite annat att tänka på.

Matchinformation

Match: Gais mot Gefle
Tävling: Superettan
Plats: Gamla Ullevi
Tid: Kockan 19:00 den 23 maj 2017
Livestream: Nej
TV:
Speltips: Gais vinner och det blir över 2,5 mål i matchen.

Nu håller vi tummarna för att båda spelen sitter. Johan Oremo kan ensam se till att vi får över 2,5 mål i matchen så håll ögonen på honom.

1000 kr riskfritt spel hos Betsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.