Frankrike mot Holland den 31 augusti 2017

Vi har även hittat värde i den andra VM-kvalmatchen i Sveriges grupp mellan Frankrike och Holland. Matchen spelas den 31 augusti 2017 i Paris och här hittar du vårt speltips, odds och statistik. Kommer ”Les Bleus” att hålla på hemmaplan mot Holland?

 • Speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.90 i odds hos Betsson.

Oddsjämförelse inför Frankrike mot Holland

 • Frankrike (1) – 1.51
 • Oavgjort (X) – 4.10
 • Holland (2) – 6.25

Som vi ser så ska det mycket till om Holland ska vinna denna match. Oddset talar för att Frankrike ska vinna matchen men det är för lågt för att intressera oss.

Frankrike var i final i EM 2016 och har ett riktigt vasst lag, men det har varit lite svajigt i VM-kvalet. Ingen har väl glömt att Sverige faktiskt slog Frankrike i Stockholm för lite sedan. Därför innehar Frankrike ”bara” en andraplats i gruppen. På pappret så har Frankrike ett riktigt starkt lag och man har troligen mer att ge än vad man har visat upp. Det skulle vara mycket förvånande om vi inte får se Frankrike i VM nästa år.

I juni så spelade Frankrike mot England i en vänskapsmatch. Den vann man med 3-2 och det betyder att man har vunnit sju matcher, två oavgjorda och förlorat en på sina 10 senaste matcher. På torsdag så laddar man upp inför ännu en vinst.

Har Holland förmåga att hota Frankrike?

Holland är inne i en svacka och man missade EM i Frankrike förra året. Holland ligger trea i tabellen med 3 vinster, 2 förluster och en oavgjord. Man har spelat och vunnit mot Marocko, Luxemburg och Elfenbenskusten i vänskapsmatcher men även förlorat mot Italien, Bulgarien och Frankrike. Allt som allt så känns det Holländska laget väldigt kallt. På pappret så har man ett ganska hyggligt lag men många spelare verkar vara överskattade. I VM-kvalet så har man bara vunnit mot Luxemburg och Vitryssland vilket inte imponerar. Det är lätt att man överskattar Holland eftersom de brukar ha ett bra lag men nu är man inne i en ordentlig svacka.

Förklaring på vårt speltips inför Frankrike mot Holland

Frankrike bör vinna matchen men jag tycker inte riktigt att oddset motiverar ett spel. Frankrike har ett riktigt vasst anfall och har spelat matcher där det blivit 3 mål eller mer i sju av sina nio senaste. Holland har deltagit i sju av tio matcher som slutade med 3 mål eller mer. Därför så tycker vi att vårt speltips på att det blir över 2,5 mål i matchen till 1.90 i odds är riktigt bra. Jag tror att båda lagen kommer att göra mål, men att Frankrike står som segrare till sist. Frankrike har gjort mål i de flesta av sina hemmamatcher och Holland har gjort mål i nästan alla sina bortamatcher den senaste tiden.

Det lutar åt en målrik match och förhoppningsvis en underhållande match. Denna match spelas samtidigt som Sverige spelar mot Bulgarien och därför så lär det inte vara många som tittar på denna. Det kan trots allt vara intressant att lägga ett spel på denna match om man hittar bra odds. Vill ni läsa speltips inför matchen mellan Bulgarien och Sverige så hittar ni det här. Det vore nog bra för Sverige om Frankrike skulle tappa poäng här men det är inget som tyder på det.

När lagen möttes i den första matchen i Amsterdam så vann Frankrike med 1-0 efter att Paul Pogba klämde dit den. Det var väl en rättvis seger i den matchen och nu på hemmaplan så lär det bli enklare och förhoppningsvis större siffror så att vårt speltips sitter.

Matchinformation

 • Match: Frankrike mot Holland
 • Tävling: VM-kval
 • Tid: 31 augusti 2017 klockan 20:45
 • Plats: Stade de France, Saint-Denis
 • TV: Eurosport 1
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.90 i odds.
Fransk flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.