Frankrike mot Argentina den 30/6 2018

Fredagen är en vilodag i Fotbolls-VM och därför så går vi direkt på lördagen den 30 juni 2018 där två åttondelsfinaler ska spelas. Vi börjar med ett speltips inför matchen mellan Frankrike och Argentina. Nu börjar det bli riktigt intressant och detta är något av en drömmatch för oss fotbollstokar. Den spelas klockan 16:00Kazan Arena. Det är nog många som vill se denna match och då gäller det att man har tillgång till TV4 eftersom det är där den sänds. Vill ni använda er av en live stream så finns det på C More Stream.

Oddsjämförelse inför Frankrike mot Argentina

 • Frankrike (1) – 2.40
 • Oavgjort (X) – 3.15
 • Argentina (2) – 3.45

Frankrike är en knapp favorit att vinna denna åttondelsfinal. Vi kan väl hålla med om det eftersom Argentina såg riktigt svaga ut i gruppspelet. Även om Frankrike inte direkt har imponerat så bör man klara av detta. Oddset på ettan är förvånansvärt högt och det lockar.

 • Bettingtips: Frankrike vinner med -0.25 asian handicap till 2.01 i odds.
 • Spelstopp: 30/6 2018 klockan 16:00.

Vi har sexton lag kvar i Fotbolls-VM 2018 och ett av lagen är faktiskt Sverige. Nu är det inte Sverige som vi ska prata om utan det är Frankrike och Argentina som möts i den första åttondelsfinalen. Det lär bli en jämn match där Frankrike bör ha en fördel. Det är lite tråkigt att vi behöver säga adjö till ännu ett storlag så här tidigt men så blir det ibland.

Argentina tog sig vidare med minsta möjliga marginal

Argentina övertygade inte alls i gruppspelet. Man fick stryk med 3-0 mot Kroatien och då var det nog inte många som trodde att laget skulle gå vidare från gruppen. Mot Nigeria så reste man sig och Lionel Messi gjorde sitt första mål i detta VM. Det stod länge 1-1 och Argentina var nästan utslagna när Marcos Rojo gjorde mål i den 86:e minuten och tog Argentina till åttondelsfinal.

Vi har inte alls varit imponerade av Argentina så här långt och det är ett ganska konstigt VM. Många av storlagen är förvånansvärt svaga och kanske är det ett större trendskifte på gång. Argentina behöver lyfta sig ordentligt om man ska ha en chans mot Frankrike men det är väl i slutspelet som storlagen lyfter sig.

Vi har pratat om att Argentina inte har imponerat på oss men samma sak gäller faktiskt för Frankrike. Man vann med knapp marginal över Australien och Peru och 0-0 matchen mot Danmark var ett riktigt sömnpiller där båda lagen bara spelade av matchen. Kanske finns det mer att hämta i detta franska lag och det behöver man nog plocka fram nu.

Båda lagen har underpresterat

Båda lagen har spelare av högsta klass men som lag har de inte riktigt fungerat. Försvaret i Argentina såg väldigt skakigt ut och vi skulle bli förvånade om inte Frankrike kom igenom och gjorde minst ett mål. Precis som vi såg mot Kroatien så var det mycket enkelt att ta sig igenom Argentinas försvar och vi kan nog vänta oss en match med många mål. Om Argentina ska hänga med så får anfallet jobba och svara med samma mynt.

Det är mycket sällan som vi ser Frankrike gå mållösa från en match. Det var nu senast mot Danmark eftersom båda lagen var nöjda med oavgjort men annars så får vi gå långt tillbaka för att hitta en match där Frankrike inte har gjort mål. Det gör att vi lockas av ett målspel inför denna match mot Argentina. Vi får inte glömma att vi har kanske världens bästa spelare i denna match, Lionel Messi. Det finns nog goda möjligheter för honom att göra ett eller två mål i denna match. Det här är troligen Messis sista VM och han kommer att vilja visa att han fortfarande är bäst. Tidigare så har Messi inte riktigt lyckats i landslaget men tittar man på kvalet och nu VM 2018 så är det till stor del hans förtjänst att Argentina spelar en åttondelsfinal i VM. Han är som bäst när det verkligen gäller och mot Frankrike så gäller det.

Vi har två anfallsglada lag som båda har en del brister i försvaret. Frankrike har varit lite stabilare och har ett något bättre försvar. Det är en match mellan två lag som man hade förväntat sig mer av. Även om Frankrike såg svaga ut så tog man faktiskt sju poäng i gruppen. Mot Danmark så hade man mer att ge men man valde att spara sig till åttondelen. Frankrike känns som ett starkare lag och vårt speltips blir att Frankrike vinner med -0.25 asian handicap till 2.01 i odds hos Betsson. Det innebär att vi får tillbaka halva insatsen om matchen skulle sluta oavgjord. Oddset varierar hela tiden och kan komma att ändras fram till matchstart.

Matchinformation

 • Match: Frankrike mot Argentina
 • Tävling: Fotbolls-VM 2018 (åttondelsfinal)
 • Plats: Kazan Arena
 • Tid: 30/6 2018 klockan 16:00
 • TV: TV4
 • Livestream: C More Stream
 • Speltips: Frankrike vinner med -0.25 asian handicap till 2.01 i odds hos Betsson.

Nu börjar det likna något och framöver så har vi bara riktigt bra matcher. Inte nog med att det är bra matcher utan det gäller att vinna eller försvinna. Lagen kommer att ge allt och det brukar då bli betydligt roligare att titta på matcherna. Så gör er redo för ännu mer och bättre fotbollsunderhållning. Frankrike ska kunna sänka ett reda skadeskjutet Argentina men risken finns att det går till förlängning och även straffar. Därför så säkrar vi upp med halva insatsen tillbaka om det skulle hända. Ikväll så väntar Uruguay mot Portugal och det kan bli en riktigt spännande och jämn match.

Fransk flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.