Fotboll på TV

Det finns många olika sätt att hitta vilka matcher som spelas på TV. Eftersom vi skriver mycket om sport och betting så tänkte vi göra det hela lite enklare. På denna sida så kommer du hela tiden att kunna se vilka fotbollsmatcher som sänds på TV i 3 dagar framöver. Denna tjänst hämtar informationen från sajten TVmatchen.nu.

Det är ett enkelt och smidigt plugin som visar alla fotbollsmatcher som sänds på svensk TV. Matcherna är sorterade efter tid, men går även att sortera efter andra saker. Det hela bygger på att det skall vara enkelt att hitta det man söker. Vi skriver alltid när matchen börjar i vårt speltips och då är det lätt att titta i denna lista för att se vilka kanaler som sänder just den matchen.

Har du inte kanalen som krävs för att se en viss match så finns det fortfarande en möjlighet att du kan se matchen via en live stream. Läs då på speltipsen om det är något spelbolag som erbjuder en gratis live stream.

Har ni några förslag på hur vi kan förbättra denna tjänst så får ni gärna höra av er. Kanske skulle det vara bättre att alltid ha denna information i sidebaren istället?