FC Köpenhamn mot Vardar Skopje den 2 augusti 2017

Onsdagen den 2 augusti 2017 så är det dags för returer i Champions League-kvalet. Vi riktar in oss på matchen mellan FC Köpenhamn och Vardar Skopje. Vi blev tagna på sängen i den första matchen som Vardar Skopje faktiskt vann med 1-0. Nu är det upp till bevis för FC Köpenhamn om inte detta ska sluta i ett fiasko. Det kommer nog att bli svårare än vad många tror. Vi går igenom odds och tar fram ett speltips inför matchen.

Speltips inför FC Köpenhamn mot Vardar Skopje

 • Vardar Skopje kvalificerar sig och tar sig vidare till 1.86 i odds hos Betsson.

Vi fortsätter med den tredje kvalrunda av Champions League kvalet. Malmö FF blev redan utslagna i den andra rundan mot just Vardar Skopje. Makedonierna har visat sig vara riktigt svåra och FC Köpenhamn föll på bortaplan. Eftersom Vardar Skopje höll nollan på hemmaplan så är det ytterst viktigt att FC Köpenhamn inte släpper in något mål på onsdag. Ett bortamål har alltid mer värde.

Oddsjämförelse

 • FC Köpenhamn (1) – 1.56
 • Oavgjort (X) – 4.00
 • Vardar Skopje (2) – 5.40

Det känns lite som 50-50 inför returen. FC Köpenhamn är favoriter att vinna matchen den 2 augusti men om man tittar på oddset för vilket lag som går vidare så ser det annorlunda ut.

Odds på att kvalificera sig

 • FC Köpenhamn – 2.00
 • Vardar Skopje – 1.86

Här ser vi att Vardar Skopje faktiskt är favoriter att ta sig vidare i Champions League. Med tanke på hur den förra matchen såg ut så är det kanske inte helt fel.

Köpenhamn är favoriter att vinna det här mötet på hemmaplan och det tycker jag känns riktigt. Sen ligger pressen faktiskt på Köpenhamn. Gör man ett misstag och släpper in ett mål mot Vardar Skopje så kommer det att bli väldigt svårt att ta sig vidare.

Vårt speltips inför FC Köpenhamn – Vardar Skopje

Vardar har visat sig vara på riktigt. Man vann välförtjänt över Malmö FF och nu är man på god väg att slå ut FC Köpenhamn. Det kommer att bli en öppen match eftersom FC Köpenhamn måste göra mål. Sen tror jag att det lag som gör det första målet kommer att kämpa med näbbar och klor för att försvara sin ledning.

Jag tror att det blir för svårt för FC Köpenhamn. Mitt speltips blir att Vardar Skopje kvalificerar sig till 1.86 i odds hos Betsson. Vardar har visat sig vara på riktigt och eftersom FC Köpenhamn har pressen på sig så kommer det att bli lägen för Vardar. FC Köpenhamn lyckades inte ens göra ett mål på bortaplan och frågan är om det kommer att se så annorlunda ut på hemmaplan. Jag tror att Vardar Skopje rider ut stormen och tar sig vidare.

Matchinformation

 • Match: FC Köpenhamn mot Vardar Skopje
 • Tävling: Champions League
 • Tid: 2 augusti 2017 klockan 20:00
 • Plats: Parken, Köpenhamn
 • TV: Eurosport
 • Livestream: Det går att följa matchen via gratis live stream hos Bet365
 • Speltips: Vardar Skopje kvalificerar sig till 1.86 i odds.

Följ FC Köpenhamn mot Vardar Skopje via gratis live stream

Så här i kvalet till Champions League så går det faktiskt att titta på matcherna helt gratis via live stream. Just matchen mellan FC Köpenhamn och Vardar Skopje är lite extra spännande och det finns nog ganska många i Sverige som vill se den live. Allt man behöver göra då är att skapa ett konto hos Bet365 om man inte har ett sedan tidigare. Därefter så måste man sätta in pengar på kontot så att det inte står på noll. Du kan även passa på att utnyttja bonusen som finns hos Bet365 på din första insättning. När du väl har pengar på kontot så är det fritt fram att titta på deras live streams. Här hittar du matchen mellan FC Köpenhamn och Vardar Skopje den 2 augusti klockan 20:00. Det kostar inget att titta på live streaming, utan du måste bara ha pengarna på kontot.

Fotboll

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.