FC Köpenhamn mot Bröndby speltips den 25 maj 2017

Vi riktar blickarna mot danska cupens final som drar igång klockan 17:00 idag den 25 maj 2017. Vi ska ta och vaska fram en analys och ett speltips inför matchen mellan Köpenhamn och Bröndby. Det är en röd dag och många som är lediga så vi hoppas att ni har det riktigt bra på ledigheten.

Bröndby är en gigant inom dansk fotboll men har inte lyckats så bra de senaste åren. Nu har man chansen att få ännu en titel genom att vinna danska cupen. Det lär inte bli lätt eftersom man möter Köpenhamn FC. Matchen kommer att spelas på parken ikväll och det ser ut att bli riktigt fint väder där. Vi kan nog förvänta oss en riktigt trevlig match men nu ska vi försöka få fram ett speltips med värde.

Odds inför FC Köpenhamn mot Bröndby

Vi tar som vanligt och tittar på oddsen innan match. Här har ni bästa oddsen som vi har kunnat hitta hos spelbolagen.

  • FC Köpenhamn (1) – 1.75
  • Oavgjort (X) – 2.40
  • Bröndby (2) – 3.20

Det är Kristi Himmelfärdsdag och det lär bli en fotbollsfest ikväll på Parken. FC Köpenhamn ska möta Bröndby och de är stora rivaler. Som ni säkert redan känner till så är det många svenskar som spelar i FC Köpenhamn och därför ligger det laget oss lite extra kärt om hjärtat. FCK har redan säkrat Superligaen som är danska motsvarigheten till Allsvenskan. Det var länge sedan Bröndby tog den titeln och därför är man nog lite extra hungriga att ta en titel ikväll.

Parken är FC Köpenhamns hemmaarena och det hjälper så klart. Det är därför som vi får ett ganska lågt odds om man väljer att spela på ren vinst för FC Köpenhamn. Brödby har inget bra facit mot FC Köpenhamn på Parken. Man har bara vunnit en match av 31 stycken. FCK har vunnit 21 raka matcher på hemmaarenan. Trots att vi får ett ganska svagt odds så blir vårt speltips att FC Köpenhamn vinner till 1.75 i odds hos Bet365.

Båda lagen förlorade sin senaste match och det kan påverka balansen ikväll. FCK vann ligan i Danmark men Brödby är tvåa. Det kommer att bli en tuff och jämn match men jag tror att FC Köpenhamn kommer att stå som segrare. Det är mycket som står på spel och därför så tror jag att vi får se en ganska försiktig match med få mål. Sen kan det fina vädret och publiken få igång lagen och det blir många mål. Kommer FCK att ta sin tredje raka cuptitel? Vi har snart svaret på den frågan och tänk på att göra era spel innan spelstopp om ni nu ska lägga ett spel. Matchen kan man följa på TV3 Sport om ni har det. Vi har tyvärr inte hittat någon live stream och det är inte helt enkelt att hitta på danska ligan.

Matchinformation

  • Match: FC Köpenhamn mot Bröndby
  • Tävling: Danska Cupen
  • Plats: Parken
  • Tid: Klockan 17:00 den 25 maj 2017
  • Livestream: Nej
  • TV: TV3 Sport
  • Speltips: FC Köpenhamn vinner till 1.75 i odds.

Vi får se om det bli en så underhållande match som vi tror. Jag väljer att titta på denna match idag och då finns det faktiskt ganska mycket att välja på. Vi är snart tillbaka med ett nytt speltips inför morgondagen.

Danska flaggan

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.