Espanyol mot Real Madrid speltips den 27/2 2018

Det har blivit tisdagen den 27/2 2018 och idag så har vi laddat upp med ett speltips inför matchen mellan Espanyol och Real Madrid. Det är klasskillnad mellan dessa lag och vi tror att Real Madrid tar hem matchen. Tyvärr så är oddset för dåligt så vi måste jobba lite med handikapp för att få något värde. Matchen starta klockan 20:00 ikväll och då är det även spelstopp.

Oddsjämförelse inför Espanyol mot Real Madrid

 • Espanyol (1) – 6.90
 • Oavgjort (X) – 4.80
 • Real Madrid (2) – 1.48

Oddsen speglar väl ungefär det vi tror. Real Madrid är stora favoriter att vinna matchen och bör kunna ta hem den.

 • Tips: Real Madrid vinner matchen med asian handicap -1.25 till 2.03 i odds.

Real Madrid har börjat att få fart på sitt spel igen och har nu vunnit sina fem senaste matcher. Man har inte bara vunnit sina matcher, utan det har ofta varit med många mål. Man har faktiskt gjort 3 eller fler mål i dessa 5 matcher vilket är riktigt imponerande. Man kan lugnt säga att anfallet har börjat att fungera och det vill vi dra nytta av i dagens speltips.

Ronaldo är alltid Ronaldo och även om han inte har imponerat lika mycket som tidigare så finns han där och blixtrar till ganska ofta. Han har gjort 12 mål på de sju senaste matcherna och det får man säga är riktigt imponerande. Hon gjorde bland annat 2 mål mot PSG i Champions League och det hade vi inte riktigt räknat med. Vi tror att han kommer att göra minst ett mål mot Espanyol ikväll.

Espanyol har nästan blivit experter på att spela oavgjort. Deras fyra senaste matcher har slutat oavgjorda och man har inte vunnit en enda av sina sex senaste matcher. Man lyckades faktiskt få till ett oavgjort resultat mot Barcelona men annars så har det inte varit så imponerande resultat. Vi har trots allt mycket svårt att se att Espanyol klarar oavgjort mot Real Madrid.

Zinedina Zidane coachar Real Madrid och han har haft ett positivt inflytande. Han kan komma att göra en del ändringar i laget inför denna match men vi har svårt att veta riktigt vad. Han är känd för att överraska och kan mycket väl ändra om en hel del. Vi kommer att uppdatera längre fram om vi upptäcker något som förändrar matchbilden.

Real Madrid gör många mål

Real Madrid har gjort över 2 mål per bortamatch denna säsong. Det är faktiskt fler mål än man har gjort på hemmaplan. Vi kan inte tolka det som något annat än slumpen men det är skönt att veta att laget gör många mål även på bortaplan. Även om Real Madrid har tappat i toppstriden i La Liga så har man gjort många mål och tagit många poäng den senaste tiden. Man vann bland annat mot Valencia med 4-1 på bortaplan vilket var mycket imponerande. Sen var det mot Real Betis som man vann med 5-3 mot på bortaplan.

Med tanke på att Real Madrid vunnit sina bortamatcher med så pass stor marginal så vill vi dra nytta av det. Vi tycker därför att det är värt att spela med handikapp. Vårt speltips blir att Real Madrid vinner med -1.25 i asian handicap till 2.03 i odds hos Bethard. Det betyder att vi får tillbaka halva insatsen om Real Madrid bara vinner med 1 mål. Vi tror och hoppas att Real Madrid vinner med minst 2 mål med tanke på den nuvarande bortaformen.

Statistik

Om vi tittar på inbördes möten så har Real Madrid vunnit de fem senaste mötena. Espanyol vinner under 40 % av sina hemmamatcher och har inte sett speciellt starka ut denna säsong.

Skador

 • Real Madrid saknar Theo Hernandez och Marcelo men det är inget som borde påverka matchbilden.
 • Espanyol ser inte ut att lida av några skador och kommer att ställa upp med bästa möjliga lag.
 • Man kommer med all sannolikhet att spela 4-2-3-1.

Matchinformation

 • Match: Espanyol mot Real Madrid
 • Tävling: La Liga
 • Plats: Estadi Cornellà-El Prat
 • Tid: 27/2 2018 klockan 20:00
 • TV: Visat Sport Premium
 • Livestream: Gratis live stream hos Betsson.
 • Speltips: Real Madrid vinner med -1.25 asian handicap till 2.03 i odds hos Bethard.

Det var allt denna tisdag och för er som vill se matchen så går det att se den helt gratis hos Betsson. Det är bara att klicka sig in på Betssons live stream så kan du dra igång den där om du har ett aktivt konto. Sen är det bara att heja fram Real Madrid till en fin seger.

Ronaldo - Real Madrid

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.