Espanyol mot Girona den 11/12 2017

Gårdagens speltips gick in precis som vi trodde. Nu har det blivit måndag och den 11/12 2017. Det ser ut att bli en ganska lugn start på denna vecka men vi har hittat en intressant match i La Liga. Det är matchen mellan Espanyol och Girona som vi har uppmärksammat och här kommer vårt bet tips.

Oddsjämförelse inför Espanyol mot Gironaz

 • Espanyol (1) – 2.02
 • Oavgjort (X) – 3.35
 • Girona (2) – 3.95
 • Bet tips: Båda lagen gör mål i matchen till 1.90 i odds.

Som ni ser så är Espanyol favoriter att vinna på hemmaplan men ett odds på över 2 tyder på att spelbolagen är osäkra. Det beror delvis på att Espanyol faktiskt ligger efter Girona i La Liga och därför så borde det kunna blir en ganska jämn match där båda lagen bör lyckas göra mål.

Espanyol har haft det ganska tufft denna säsong i La Liga. Det har inte riktigt nått upp till förra säsongens resultat men har fortfarande en hyffsat säker plats i La Liga. Det finns en hel del rum ner till nedflyttningsplats. Det finns en hel del duktiga anfallare i lagen men försvaret läcker dessvärre. Man har bara lyckats med bedriften att hålla nollan en gång på fem matcher. Det talar för vårt bet tips här. Ett lag som är bra på att anfalla men som samtidigt har ett dåligt försvar är perfekt för spel på att båda lagen gör mål. Girona bör kunna utnyttja luckorna i Espanyols försvar för att göra minst ett mål denna måndag.

Girona verkar spela bäst mot andra lag som gillar att anfalla. Man har bland annat tagit poäng från Atletico Madrid och Real Madrid under denna säsong. Sen har man förlorat mot betydligt sämre lag och det är svårt att förstå. Det är ett ganska ojämnt lag som helt enkelt gillar när det andra laget för matchen och anfaller. Det uppstår alltid luckor och kontringsmöjligheter och det utnyttjar Girona till varje pris. Därför bör ett anfallsglatt Espanyol passa Girona som handen i handsken.

Det blir en jämn match

Girona spelar med en hel del inlägg i boxen och det är där de flesta målen görs. Tyvärr så är defensiven inte så stark och Girona håller bara nollan i knappt 20 % av sina matchen medan man gör mål i närmare 70 % av sina matcher. All statistiken talar för att vårt bet tips ska gå in. Sen går det inte alltid som man tror men om man har gjort som hemläxa och gått igenom all statistik så har man så bra förutsättningar som det går.

Hur som helst så kommer Girona att se möjligheter att ta sig igenom Espanyols försvar. Vi kommer troligen att få se en match som böljar fram och tillbaka. Vårt speltips blir därmed att båda lagen gör mål i matchen till 1.90 i odds hos ComeOn. Vi är riktigt nöjda med att få ett så pass högt odds på detta spel men det kan så klart komma att sänkas fram till matchstart.

Skador och avstängningar

Girona har problem i backlinjen med Bernardo, Marc Muniesa och Pedro Alcala som är skadade. Hos Espanyol så är det Sergio Garcia som är skadad men Leo Baptistao är tillbaka och redo för spel. Annars så är det kompletta lag som kommer att ställa upp.

Matchinformation

 • Match: Espanyol mot Girona
 • Tävling: La Liga
 • Plats: Estadi Cornellà-El Prat
 • Tid: 11/12 2017 klockan 21:00
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Bet tips: Båda lagen gör mål till 1.90 i odds hos ComeOn.

Det var måndagens bet tips och det blir nog inte så mycket mer idag. Det har varit svårt att hitta intressanta odds idag. Nu börjar vi istället att titta på tisdagens matcher där vi bland annat har Premier League att se fram mot. Vi börjar närma oss juluppehåll för en hel del ligor men vi kommer att köra på och till och med på julafton så ska vi kunna klämma fram ett intressant tips.

Spansk flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.