Eskilstuna mot Djurgården den 31 juli 2017

Det är måndagen den 31 juli 2017 och vi har en ny frisk vecka framför oss. Idag tänkte jag titta på matchen mellan AFC Eskilstuna och Djurgården. Jag har tagit fram ett speltips som jag tycker har ett bra värde men jag förklarar mer om det längre ner.

Eskilstuna mot Djurgården tips

 • Mitt speltips blir: Djurgården vinner med asian handicap -1.0, -1,5 (-1,25) till 2.06 i odds hos Bet365.
 • Vi vinner om Djurgården vinner med 2 mål. Vi får tillbaka halva insatsen om Djurgården bara vinner med 1 mål.

Vi har en klar favorit i Djurgården som ligger i den över halvan av tabellen i Allsvenskan. Eskilstuna ligger i botten (sist) i tabellen. Djurgården hänger med i den över halvan och är med och slåss om Europaplatser. Laget har gjort en hel del mål men defensivt så lever inte Djurgården upp till vad man hade förväntat sig. Det är också därför som jag tror att vi kommer att få se en målrik match åt båda hållen. Djurgården har vunnit mot Eskilstuna med 4-1 tidigare denna säsong.

Oddsjämförelse

 • AFC Eskilstuna (1) – 7.00
 • Oavgjort (X) – 4.33
 • Djurgården (2) – 1.45

Oddsen speglar väl ungefär det vi känner inför matchen. Det finns inget direkt värda i att spela 1X2 på denna match. Vi vänder oss istället mot den alternativa marknaden eller vad man ska kalla den.

Eskilstuna har faktiskt lyckats göra mål ganska ofta på hemmaplan. Man har gjort mål i runt 70 % av hemmamatcherna vilket faktiskt är riktigt bra. Tyvärr så är man inte lika bra defensivt och därför så slutar det ofta med förlust, även om man gör mål. Eskilstuna har släppt in ett snitt på två mål per match i Allsvenskan vilket är sämst i hela Allsvenskan. De har släppt in mål i nästan 90 % av sina matcher, så det är nästan garanterat att Djurgården kommer att göra mål idag.

Djurgården är som sagt ett bra offensivt lag. Laget snittar nästan 2 mål per match denna säsong och spelar riktigt underhållande fotboll. Jag tror att det blir lekstuga mot Eskilstuna och vi kommer säkert att få se en hel del mål. Båda lagen har mycket att kämpa för, där Djurgården vill hänga med i toppen och slåss om Europaplatser och Eskilstuna kämpar med näbbar och klor för att inte bli nedflyttade.

Det bör bli många mål

Vi har spenderat större delen av detta inlägg med att gå igenom anledningar till att det blir många mål i denna match och jag hoppas att ni håller med oss. Det finns lite olika spel som man kan göra av detta. Jag tror att Djurgården vinner med minst 2 mål och därför så blir mitt speltips asian handicap -1, -1.5 Djurgården till 2.06 i odds hos Bet365. Det betyder att Djurgården måste vinna med 2 mål för att vårt spel ska sitta. Skulle Djurgården bara vinna med 1 mål så får vi tillbaka halva insatsen som tröst. Man skulle även kunna spela att båda lagen gör mål till 1.80 i odds eller över 2,5 mål i matchen till 1.70 i odds. Jag tror att båda spelen sitter där men jag ser mest värde i asian handicap spelet.

En annan intressant notis är att Othman El Kabir i Djurgården har gjort mål i 3 av hans 6 senaste matcher. Det kanske kan vara intressant med ett litet spel på att han gör mål mot Eskilstuna?

Matchinformation

 • Match: AFC Eskilstuna mot Djurgården
 • Tävling: Allsvenskan
 • Tid: 31 juli 2017 klockan 19:00
 • Plats: Tunavallen, Eskilstuna
 • TV: C More
 • Livestream: C More
 • Speltips: Djurgården vinner med asian handicap -1.0, -1,5 till 2.06 i odds hos Bet365.

Det var dagens speltips i Allsvenskan. Nu får vi se om vi har rätt. Tyvärr så tror jag inte att det blir en spännande match eftersom Djurgården kommer att stänga matchen ganska snabbt. Hoppas att ni har lite semester kvar och att ni tittar in imorgon igen för ett nytt speltips.

Fotbolsskor

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.