England mot Tyskland U21 EM semifinal 2017

Det är äntligen dags för semifinaler i U21 EM 2017 och idag är det tisdagen den 27 juni 2017. Vi ska ta och fokusera på semifinalen mellan England och Tyskland eftersom vi tycker oddset är mer intressant där. Den andra semifinalen spelas mellan Spanien och Italien och vi har även där ett litet speltips.

Vi har ett ganska klart speltips att bjuda på men vi börjar med en analys av lagen. England blev klara för semifinal i torsdags medan Tyskland blev klara i lördags. Det innebär att England har fått vila lite längre men jag tror inte det har någon större betydelse för matchen.

Tyskland och Spanien har varit mina favoriter under detta EM men senast mot Italien så såg Tyskland inte ut som tidigare. Jag tror att det berodde på att den matchen var ganska betydelselös. De sista 20 minuterna så var båda lagen nöjda med resultatet och därför så rullande man bara runt bollen. Jag tror att Tyskland hade betydligt mer att ge men man sparade sig till semifinalen. Nu gick både Tyskland och Italien vidare och i semifinalen så är det bara vinna som gäller. Tidigare så spelade Tyskland riktigt bra mot Danmark och Tjeckien och jag tror att man tar med sig det spelet hit till semifinalen.

Tyskland är ett betydligt bättre lag på pappret och England har tagit sig till semifinal med nöd och näppe. Sverige var väldigt nära att slå England och jag tycker inte att laget har imponerat än så länge. De har inget bra lag på pappret och formen verkar inte riktigt infinna sig.

Oddsjämförelse inför England U21 mot Tyskland U21

  • England U21 (1) – 3.20
  • Oavgjort (X) – 3.35
  • Tyskland U21 (2) – 2.35

Oddsen är ganska jämt fördelade och det är lite förvånande. Jag trodde faktiskt att Tyskland skulle vara en större favorit än så men det är kanske matchen mot Italien som drog upp oddsen.

Tyskland är betydligt bättre

Jag tycker att Tyskland är bättre än England på alla plan. England har allt annat än imponerat under detta EM och jag tror inte man kan rubba ett stabilt Tyskland. Mitt speltips blir helt enkelt att Tyskland vinner matchen. Man får 2.35 i odds på det och det är svårt att motstå. Det känns som ett riktigt bra spel i mina ögon. Vill man gardera sig något så kan man spela på Tyskland men med pengarna tillbaka vid oavgjort. Då sjunker oddset ner till 1.60 ungefär, så det är ett ganska stort hopp.

Ikväll så får vi se om jag har rätt. Det ska bli spännande att följa denna match som startar redan 18:00 idag. Jag kan även nämna att i den andra matchen mellan Spanien U21 och Italien U21 så är Spanien storfavoriter att vinna. Man får runt 1.70 i odds på Spanien och det känns som ett ganska bra spel. Hoppas nu ni är laddade för riktigt bra fotboll ikväll. Matchen mellan Spanien och Italien börjar klockan 21:00. Det blir fotbollsunderhållning mellan 18:00 och 23:00 ikväll.

Matchinformation

  • Match: England U21 mot Tyskland U21
  • Tävling: U21 EM 2017
  • Tid: Tisdagen den 27 juni 2017, klockan 18:00
  • Livestream: Dplay
  • TV: Kanal 5
  • Speltips: Tyskland vinner matchen till 2.35 i odds.

Det var allt denna tisdag och imorgon så är vi tillbaka med nya friska speltips.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.