Elfsborg mot Häcken den 2 juni 2017

Det har blivit fredagen den 2 juni 2017 och vi ska som vanligt leta upp dagens bästa speltips. Det har vi faktiskt hittat i Allsvenskan i matchen mellan Elfsborg och Häcken. Matchen spelas på Borås Arena och det är den sista matchen innan sommaruppehållet. Det är en viktig match för båda lagen som inte vill tappa kontakten med toppen. Det bör bli riktigt spännande och vi har hittat ett intressant speltips.

Elfsborg och Häcken ligger båda i mitten av Allsvenskan och båda tror sig höra hemma betydligt högre upp. En vinst innan uppehållet skulle höja självförtroendet och ge mersmak inför hösten.

IF Elfsborg mot BK Häcken odds

Det blir en jämn match mellan Elfsborg och Häcken om man får tro spelbolagen. Så här ser oddsfördelningen ut just nu.

  • IF Elfsborg (1) – 2.29
  • Oavgjort (X) – 3.60
  • BK Häcken (2) – 2.95

Det är inte ofta vi ser en så pass jämn match och det blir en svårspelad match. Om man sysslar med matched betting så är det en perfekt match för att omsätta en bonus.

Häcken är beroende av att Mikael Stahre fortsätter att leverera. Han ligger bakom mycket av det defensiva spelet och laget har bara släppt in sju mål och det är riktigt bra. Tyvärr så hjälper det inte att ha en bra defensiv om anfallet inte är lika bra. Så är fallet med Häcken och målskyttet har varit allt annat än bra. Man har gjort 12 mål än så länge och får man väl fart på anfallet så kan Häcken nå hur långt som helst. Häcken har tidigare haft det lätt för Elfsborg med tre raka segrar. Det gör att man blir lite sugen på att spela på en bortaseger. Jag vågar inte riktigt det med tanke på att Elfsborg har ett så pass bra anfall.

Elfsborg är tvärtom Häcken riktigt bra framåt. Laget har gjort flest mål i Allsvenskan så här långt men dessvärre även släppt in en hel del mål. Det räcker inte med ett bra anfall för att nå toppen i Allsvenskan. Elfsborgs försvar håller inte och därför så tror jag inte att Elfsborg har i toppen att göra denna säsong. Säga vad man vill om Elfsborg så är det ett lag som gör många mål och det kommer jag att använda mig av i mitt speltips.

Det blir över 2,5 mål i matchen och det är mitt speltips. Jag fick ett odds på 1.55 hos Betsson när jag valde detta spel. Elfsborg är så pass starka framåt och svaga bakåt att det bör bli många mål. Jag tycker att det känns som ett ganska säkert spel att det blir 3 mål eller fler i matchen.

Matchinformation

  • Match: IF Elfsborg mot BK Häcken
  • Tävling: Allsvenskan
  • Plats: Borås Arena
  • Tid (spelstopp): Klockan 19:00 den 2 juni 2017
  • Livestream: Nej
  • TV: C More Sport
  • Speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.55 i odds.

Vi får se hur det hela slutar men det är en match som jag inte vill missa. Klockan 19:00 så börjar matchen och den går att se på Cmore Sport. Det blir en perfekt start på fredagskvällen och därefter så är det dags att jaga nya spel. Hoppas ni får en riktigt trevlig fredag och att ni tittar in imorgon igen för nya speltips.

Elfsborg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.