Bra värde i Djurgårdens IF mot Malmö FF den 7 augusti 2017

Det är måndag den 7 augusti 2017 och det är dags att dra igång en ny vecka. Vi avslutade förra veckan på ett bra sätt med flera fina spel som satt. Nu är det dags för ett nytt speltips inför matchen mellan Djurgårdens IF och Malmö FF.

En del säger att detta är den Allsvenska finalen men om sanningen ska fram så skiljer det 10 poäng i tabellen och Malmö har en ganska trygg ledning. Om Djurgården vill hänga på i toppen så krävs det mer eller mindre en vinst här. Jag tror inte att man mäktar med den pressen och Malmö kommer att kunna utnyttja ytorna som uppstår.

 • Speltips: Malmö FF vinner matchen och pengarna tillbaka vid oavgjort (DNB).
 • Odds: 1.80 hos Bet365.

Oddsjämförelse

 • Djurgården (1) – 3.00
 • Oavgjort (X) – 3.35
 • Malmö FF (2) – 2.50


Oddsen speglar det vi trodde och vi har en öppen match framför oss där Malmö faktiskt är favoriter att vinna på bortaplan.

Djurgården lider av en del avbräck och Jonas Olsson ser ut att missa matchen. Sen är skyttekungen Magnus Eriksson avstängd efter två gula kort. Vi kan nog räkna med ett ganska svagt anfallsspel från Djurgården. Annars pekar trenden uppåt för Djurgården med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Mot Malmö har det inte gått lika bra och man förlorade med 3-2 nere i Malmö sist. Jag tror att Djurgården kommer att pressa sig själva för hårt och jakten på 3 poäng kommer att leda till poängtapp. Djurgården saknar flera viktiga spelare och det kommer att märkas på måndag.

Malmö visar styrka

Malmö FF kommer att göra allt för att säkra ännu ett guld i Allsvenskan. Man åkte nyligen ut ur Champions League-kvalet och nu har man all fokus på Allsvenskan. Man har en ledning med hela 10 poäng och det ska mycket till om man ska tappa guldet nu. Malmö har sålt Yoshimar Yotun som var en av lagets bästa spelare. Det har även gjorts några nyförvärv i form av Kingsley Sarfo och Johan Dahlin som troligen kommer att spela mot Djurgården.

Vårt speltips inför Djurgården mot Malmö FF

Även om Malmö inte har kört över sitt motstånd och såg ganska svaga ut i Champions League så vinner man de viktiga matcherna. Det är många 1-0 vinster men man plockar poängen som behövs. Jag tror att Djurgården kommer att känna den största pressen här och i samband med att så många viktiga spelare är borta så kommer Malmö att kunna utnyttja det. Vårt speltips blir helt sonika att Malmö FF vinner matchen men med insatsen tillbaka vid oavgjort. Det ger oss oddset 1.80 just nu och det har tyvärr droppat en del den senaste tiden och oddset kommer troligen att sjunka ännu mer fram till matchstart eftersom det är ett bra spel. Jag har helt enkelt svårt att se Djurgården ta 3 poäng här och därmed mitt speltips.

Uppdatering

Malmö FF har prioriterat om sitt försvarsspel för snabba omställningar. Det för att få en mer offensiv och tilltalande fotboll enligt Sydsvenskan. Malmö FF har även genomfört två stängda träningspass för första gången på länge inför matchen mot Djurgården. Det ska bli intressant att se om något i spelet har förändrats.

Matchinformation

 • Match: Djurgården IF mot Malmö FF
 • Tävling: Allsvenskan
 • Tid: 7 augusti 2017 klockan 19:00
 • Plats: Tele2 Arena i Stockholm
 • TV: C More
 • Livestream: Unibet live stream.
 • Speltips: Malmö FF vinner och pengarna tillbaka vid oavgjort (DNB) till 1.80 i odds hos Bet365.

Det allt denna måndag och vi hoppas att ni får en bra start på veckan. Nu börjar folk sakta att komma tillbaka från semestern och saker och ting börjar återgå till det normala. Vi kommer att fortsätta med dagliga speltips men kommer att öka antal tips om vi hittar bra möjligheter med värde.

Fotboll

1 Kommentar

 1. Jag tror att Djurgården tar det. Även om laget är försvagat så lyfter man sig alltid på hemmaplan. Nu gäller det att visa vem som bestämmer.

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.