Djurgården mot Degerfors IF den 19/2 2018

Förra året så blev det en hedrande tredjeplats för Djurgården i Allsvenskan medan Degerfors blev trea i Superettan. I Svenska cupen gick det inte lika bra för Djurgården då man förlorade mot bland annat Degerfors. Nu får vi se om Djurgården kan ta revansch. Matchen spelas den 19/2 2018 klockan 19:00 och då är det även spelstopp.

Oddsjämförelse inför Djurgården mot Degerfors

 • Djurgårdens IF (1) – 1.35
 • Oavgjort (X) – 5.20
 • Degerfors (2) – 9.00

Spelbolagen tycker med all rätt att Djurgården ska vinna denna match. Oddset på Djurgården är för lågt för att det ska vara intressant och de andra två alternativen känns osannolika. Därför använder vi oss av asian handicap för att få upp oddset något. Vill du spela på Djurgården så är det Unibet som har det bästa oddset på 1.35 just nu. Resten av oddsen har vi hittat hos Betser.

 • Tips: Djurgården vinner med -1.25 i asian handicap till 1.75 i odds.

Djurgården har rykt upp sig den senaste tiden och förra året så blev det en tredjeplats i Allsvenskan. Det var den bästa placeringen i Allsvenska på många år. Bakom framgången så ligger värvningar som Kim Källström och Jonas Olsson. Nu har Kim Källström slutat men Olsson finns kvar även denna säsong. Man har på nytt etablerat sig som ett topplag i Sverige och det ska bli intressant att följa hur det går denna säsong. Sen har man även Andreas Isaksson som vaktar målet och det är också en förstärkning.

Degerfors gjorde också en bra säsong

Även Degerfors gjorde en bra säsong förra året och blev trea i Superettan. I normala fall så är det ett lag som brukar hålla till i mitten av tabellen. Det är framförallt anfallet som har imponerat med i snitt 2 mål per match på hemmaplan. På bortaplan så har det varit betydligt sämre och det blev bara ett fåtal vinster på bortaplan och dessa vinster var mot lag som låg långt ner i tabellen. Superettan avslutades på bästa sätt med tre raka vinster och Sargon Abraham blev laget bästa målskytt. Frågan är om han kan få hål på Djurgården?

Bör bli en enkel match

Det är klasskillnad mellan dessa lag och det skiljer faktiskt en hel division. Det spelar så klart inte alltid så stor roll när det gäller Svenska cupen. De bättre lagen tar inte alltid denna cup på lika stort allvar som ligan men det är aldrig bra att förlora för självförtroendet. Vi tror att Djurgården kommer att vinna denna match ganska enkelt på hemmaplan. Vårt speltips blir därför att Djurgården vinner med -1.25 i asian handicap till 1.75 i odds hos Betser. Det betyder att vi vinner om Djurgården vinner med 2 mål. Om Djurgården vinner med 1 mål så får vi tillbaka halva insatsen.

Djurgården ska vara det bättre laget men förra säsongen så Vann Degerfors gruppen i Svenska cupen och slog bland annat Djurgården. Nu har Djurgården en starkare trupp och spelar betydligt bättre om du frågar oss. Vi tror att Djurgården tar denna match ganska enkelt och visar att det är klasskillnad mellan lagen. Djurgården bör koppla greppet om matchen direkt och snabbt ta ledningen. Fara som vi ser det är om man nöjer sig att vinna med ett mål och slår av på spelet. Därför ville vi ha den tryggheten att få tillbaka lite av insatsen om det skulle vara fallet.

Se matchen på TV eller live stream

Det finns tyvärr inget enkelt sätt att se denna match gratis på. Den sänds på C More Fotboll och ni som inte har den kanalen får tyvärr vara utan. Den går även att se via live stream på C More om du är beredd att betala för det.

Matchinformation

 • Match: Djurgårdens IF mot Degerfors
 • Tävling: Svenska cupen
 • Plats: Tele2 Arena
 • Tid: 19/2 2018 klockan 19:00
 • TV: C More Fotboll
 • Livestream: C More
 • Speltips: Djurgården vinner matchen med -1.25 i asian handicap till 1.75 i odds hos Betser.

Det var allt denna måndag och nu håller vi tummarna för att Djurgården gör jobbet. I normala fall så ska man vinna denna match lätt men eftersom det är i Svenska cupen så tar man inte alltid matcherna lika seriöst. Vi får se om så är fallet idag eller om det går som vi tror. Hoppas ni får en trevlig start på veckan.

Utspark

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.