Danmark mot Rumänien den 8 oktober 2017

Vi har nått fram till söndagen den 8 oktober 2017 och vi ska ta och avsluta veckan med VM-kvalmatchen mellan Danmark och Rumänien. Danmark som punkterade vårt speltips när man besegrade Montenegro på bortaplan senast. Nu ställs man mot ett avsågat Rumänien och vi ska se om vi kan hitta något intressant odds här. Matchen börjar klockan 18:00 ikväll och sänds på Kanal 9 för er som har tillgång till den. Annars går det även att streama matchen med hjälp av Eurosport Player.

Oddsjämförelse inför Danmark mot Rumänien

 1. Danmark (1) – 1.35
 2. Oavgjort (X) – 5.10
 3. Rumänien (2) – 11.00

Här är spelbolagen ganska eniga att Danmark är storfavoriter att vinna matchen på hemmaplan. Tyvärr så känns oddset för lågt för att locka till ett rent spel.

5 senaste matcherna

 • Danmark: O, V, V, V, V
 • Rumänien: O, F, V, F, V

De sista matcherna ska nu spelas i VM-kvalet och det är otroligt viktiga poäng. För Danmark så ser det nu ut som att man kniper en andraplats i gruppen och kanske ställs mot Sverige i Playoff. Det finns trots allt fortfarande en chans för Danmark att ta förstaplatsen och direktkvalificera sig. Om Danmark ska lyckas med det så måste man vinna mot Rumänien idag samtidigt som Polen förlorar hemma mot Montenegro. Det känns inte direkt sannolikt men det gjorde inte 8-0 mot Luxemburg igår ihäller.

Rumänien har inte riktigt levt upp till förväntningarna och nu missar man VM 2018. De ligger just nu sju poäng efter Danmark och det går inte att hämta in vad som än händer. Nu får man spela för hedern och försöka att snygga till siffrorna något. Jag tror inte att motivationen är på topp direkt och det kan gynna Danmark.

Grupp E – VM-kval tabell – 8 oktober 2017

 1. Polen – 22
 2. Danmark – 19
 3. Montenegro – 16
 4. Rumänien – 12
 5. Armenien – 6
 6. Kazakstan – 2

Danmark är formstarka

För Danmarks del så är man just nu inne i en formtopp. Allt går deras väg och bortasegern mot Montenegro överraskade. När lagen möttes den första gången så slutade matchen 0-0. Då var Danmark inne i sin formsvacka där spelet inte alls fungerade. Nu har man rett ut det och saker och ting börjar fungera igen. Det här blir troligen en enkel match för Danmark men vi måste hitta något sätt att få upp oddset på.

Danmark inledde VM-kvalet dåligt och då var det nog inte många som kunde tro att laget skulle ligga två i gruppen nu. Den senaste tiden har man lyft sig ordentligt med vinst över Polen med 4-0, Armenien med 4-1, Kazakstan med 3-1. Det visar att Danmark har fått igång sitt anfallsspel och kan göra många mål. Det ska vi kunna dra nytta av när vi lägger ett spel.

Vårt speltips blir här att Danmark vinner matchen med -1, -1.5 till 1.80 i odds hos Bethard. Vi förlorar halva insatsen om Danmark bara skulle vinna med 1 mål. Det bör som sagt bli en enkel match för Danmark och målskillnaden kan komma att bli viktig. Därför är det inte omöjligt att Danmark ångar på och vill vinna med lite marginal.

Matchinformation

 • Match: Danmark mot Rumänien
 • Tävling: VM-kval
 • Plats: Parken, Köpenhamn
 • Tid: 8/10 2017 klockan 18:00
 • TV: Kanal 9
 • Livestream: Eurosport Player
 • Speltips: Danmark vinner matchen med -1, -1.5 asian handicap till 1.80 i odds hos Bethard.

Det ska bli spännande att se upplösningen i denna grupp. Danmark har möjlighet att sätta ordentlig press på Polen även om de kan vinna gruppen på egen maskin. Det är lite märkligt att Polen leder gruppen och samtidigt så besegrar Danmark Polen med 4-0. Det finns många faktorer att väga in men att Danmark vinner idag bör vara självklart.

Danmark flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.