Speltips den 18 juni 2017 inför Danmark U21 mot Italien U21

Vi har nått fram till grupp C i U21 EM 2017. Det är söndagen den 18 juni 2017 och vi ska leverera ett speltips inför matchen mellan Danmark U21 och Italien U21 som spelas 20:45 ikväll. Eftersom det är hela tolv lag i slutspelet detta år så är det bara ettorna som är garanterade att ta sig vidare från gruppen. Därför är den första matchen väldigt viktig om man ska ta sig vidare. Danmark som tog sig till semifinal i U21-EM 2015 ska möta ett riktigt starkt Italien.

Odds inför Danmark mot Italien (U21)

  • Danmark (U21) – 5.55
  • Oavgjort – 3.85
  • Italien (U21) – 1.65

Föga förvånande så är Italien storfavoriter att vinna matchen och vi ska se om vi kan få fram ett bra speltips. Förutom dessa två lag så har vi Tyskland som är favoriter att vinna den och ett intressant Tjeckien i grupp C. Danmark har mest spelare från den inhemska ligan medan Italien har betydligt fler internationella spelare. Italiens tränare Luigi Di Biagio har många spelare att välja mellan och det blir inte enkelt att välja ut sitt lag. Han kommer troligen att köra med samma lag som han gjorde i gruppspelet och som har visat sig fungera strålande.

Italien består av många bra spelare som Gianluigi Donnarumma i målet och Domenico Berardi på toppen. I mitten så har laget flera bra spelare i form av Bernadeschi, Benassi och Gagliardini. Inför starten av slutspelet i U21 EM 2017 så var Italien rankade på tredjeplats efter Spanien och Tyskland. Det är ett riktigt bra lag som inte bör ha några problem att besegra Danmark. Trots att oddset är lågt så blir mitt speltips att Italien vinner till 1.65. Vi får slicka såren efter gårdagens förluster och väljer därför ett lite säkrare spel denna gång. Oddset för Italiensk seger har droppat ordentligt och fortsätter troligen att sjunka fram till matchstart. Vill man så kan man trycka på med -1 i handicap på Italien och då får man upp oddset till lite över 2.

Danmark är inte helt ofarliga och kvalade sig till EM med nio vinster och en förlust. Det var en förhållandevis enkel grupp med många svaga lag. Danmarks stjärna är utan tvivel Kasper Dolberg men han är inte med i laget och det är ett ordentligt avbräck. Man får helt enkelt förlita sig på att Marcus Ingvartsen fortsätter att göra mål.

U21 EM free bets

Om du inte har utnyttjat dina 2 free bets hos Betsson så kan det vara läge att göra det nu. Alla spelare får 2 riskfria spel under U21 EM 2017 hos Betsson. Logga in på ditt konto och leta upp kampanjen. Där klickar du sedan på ”Aktivera riskfria” så är du igång. Du måste ha pengar på kontot som täcker de riskfria spelen. Du får omsättningsfria pengar tillbaka om dina spel inte sitter.

Matchinformation

  • Match: Danmark U21 mot Italien U21
  • Tävling: U21-EM 2017
  • Plats: Stadion MKS Cracovia
  • Tid: Söndag 18 juni 2017 klockan 20:45
  • TV: Eurosport 1
  • Livestream: Dplay
  • Speltips: Italien vinner till 1.65 i odds.

Även om jag spelar på Italien (med hjärnan) så hoppas jag att Danmark bjuder på bra motstånd. De är trots allt våra grannar och om de kan rubba Italien så är det en bragd i sig.

Italiens flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.