CSKA Moskva mot Young Boys den 23 augusti 2017

Vi fortsätter med Champions League-kvalet och idag den 23 augusti 2017 så spelar bland annat CSKA Moskva mot Young Boys i Ryssland. Young Boys får resa till Ryssland och det kommer inte att bli en enkel match. Läs vidare så förklarar vi mer utförligt om vårt speltips inför denna match.

 • Speltips: CSKA Moskva vinner matchen till 1.80 i odds hos Bet365.

Oddsjämförelse inför CSKA Moskva mot Young Boys

 • CSKA Moskva (1) – 1.80
 • Oavgjort (X) – 3.75
 • Young Boys (2) – 5.00

Som vi ser på oddset så är CSKA Moskva favoriter att ta hem matchen men oddset är faktiskt inte så lågt som vi trodde det skulle vara.

Young Boys har kniven mot strupen i denna andra match mot CSKA Moskva. Den första matchen som Young Boys spelade på hemmaplan slutade med förlust 0-1. Young Boys spelade faktiskt riktigt bra och dominerade matchen stundtals. Den enda som saknades var mål och det kom i slutet av matchen i form av ett självmål. Nu har man satt sig i en riktigt besvärlig situation med förlust på hemmaplan.

CSKA Moskva har spelat en match sedan det senaste mötet. Det var i ligan mot Ural och den matchen slutade mållös. Klarar Moskva av trycket på hemmaplan så tar man sig vidare till gruppspel i Champions League. Där lär det bli svårt med tanke på att man inte har tagit sig vidare från gruppen sedan 2011.

Det är mycket som står på spel (förutom pengar) i detta möte. Vinnaren når fram till gruppspel i Champions League medan förloraren får spela i Europa League. Vi får väl säga att CSKA Moskva hade lite tur i bortamötet när man vann på ett självmål. Den 23 augusti så kan man nog inte förlita sig på samma tur, nu är det upp till bevis.

Young Boys är troligen nöjda med att ha tagit sig så här långt. Champions League är okänd mark för Young Boys och man känner sig nog lite osäker här. Matchen på hemmaplan var imponerande men här på bortaplan i Ryssland så blir det betydligt svårare. Besökarna har bara vunnit en bortamatch i Champions League och förlorat de resterande 6. Statistiken talar sitt tydliga språk här, Young Boys har problem på bortaplan.

Förklaring på vårt speltips

Eftersom CSKA Moskva ”bara” vann med 1-0 i det första mötet så kommer vi troligen att få se en ganska försiktig match. Det blir troligen inte så många mål i matchen och under 2,5 mål kan vara ett bra spel, men det blir inte vårt speltips idag. Vi tycker att oddset på 1.80 för en hemmavinst känns mycket bra och därför så blir det vårt speltips. CSKA Moskva vinner matchen på hemmaplan. Man har inte råd att försöka spela på ett oavgjort resultat, utan här måste man gå för vinst och säkra avancemang. Jag skulle tippa att matchen slutar precis som den första med 1-0 till Moskva.

Oddset på en hemmaseger är faktiskt förvånande högt och därför så behöver vi inte konstra till det. Vi spelar helt enkelt en rak etta här och det känns riktigt bra. Oddset på hemmaseger kan komma att sjunka fram till matchstart om fler väljer att spela på det.

Statistik

 • CSKA Moskva har 7 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster på sina 10 senaste matcher.
 • CSKA Moskva har spelat under 3 mål i sina sex senaste hemmamatcher i Champions League.
 • Young Boys har förlorat 85 % av deras bortamatcher i Champions League.

Matchinformation

 • Match: CSKA Moskva mot Young Boys
 • Tävling: Champions League (kval)
 • Tid: 23 augusti 2017 klockan 20:45
 • Plats: CSKA, Moskva
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: CSKA Moskva vinner matchen till 1.80 i odds.

Det var allt denna onsdag och nu väntar snart gruppspelet i Champions League. Jag är fortfarande lite förvånad över att spelbolagen sätter ett så pass högt odds på CSKA Moskva men det är bara att tacka och bocka. Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll och att ni tittar tillbaka imorgon för ett nytt friskt speltips.

Moskva Arena

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.